To je to što me zanima!

Održana treća radionica u okviru EU projekta "EDUKOSI"

Na trećoj radionici u okviru Europskog projekta "EDUKOSI" osobe s invaliditetom vegetativno su razmnožavale različite vrste ukrasnog bilja
Vidi originalni članak

U sklopu Europskog projekta "Izobrazba kao priprema za posao u ukrasnoj hortikulturi", na Agronomskom fakultetu u Zagrebu održana je treća praktična radionica. Na njoj su sudjelovali edukatori iz svih partnerskih i suradničkih institucija (ukupno 14 osoba) te njihovi korisnici (osobe s invaliditetom – ukupno 28 osoba). Radionice su vodile prof. dr. sc. Vesna Židovec i doc. dr. sc. Martina Skendrović Babojelić uz pomoć studentica preddiplomskog i diplomskog studija Hortikultura. Osobe s invaliditetom su uz pomoć edukatora vegetativno razmnožavali različite vrste ukrasnog bilja.

Projekt je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda s potporom u iznosu od 202.569,04 EUR, dok njegova ukupna vrijednost s nacionalnim dijelom sufinanciranja iznosi 213.230,57 EUR. Nositelj projekta je Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, a partneri su Udruga za promicanje istih mogućnosti (UPIM) i Centar za odgoj i obrazovanje Dubrava.  

Za više informacija slobodno nas možete kontaktirati i posjetiti na Agronomskom fakultetu Zagrebu, na Zavodu za ukrasno bilje, krajobraznu arhitekturu i vrtnu umjetnost.

Idi na 24sata