To je to što me zanima!

Iznenadite svoju dragu: Evo što se povoljno nudi za Dan žena

Odmorite se, zaslužile ste: Na stranici za kolektivnu kupnju najjeftiniji aranžmanu Hrvatskoj treba rezervirati već danas. Sarajevo je povoljnije, ali skup je put
Vidi originalni članak

Masažna kada s termalnom vodom je u sobi wellness hostela Toplice Lešće, koji ima i sprave za magnoterapiju, a dvodnevni boravak, odnosno polupansion za dvoje stoji 379 kuna.

Kad se zasiti boravka u zatvorenom, par može uzeti bicikle, koji su uključeni u cijenu, i uživati u vožnji uz rijeku Dobru. Ponuda stranice za kolektivnu kupnju vrijedi još danas, a mogu se rezervirati i dva dana za dvoje što stoji 690 kuna. Gosti imaju i 20 posto popusta na wellness usluge.

Ponuda dana nudi i odmor u u Kuriji Žunec u Jesenovcu u Prigorju, nedaleko od Zagreba. Za 450 kuna par će dobiti noćenje s doručkom i ulaznice za Aquapark Adamovec, koji je udaljen oko 3,5 kilometara.

Još se može kupiti i ponuda na Crnom jaju za wellness vikend za dvoje u Ivanić Gradu u Hotelu Sport. Za 449 kuna dvoje ljudi dobije noćenje s doručkom, uživanje u sauni i bazenu te kolač i kavu. Besplatni su teretana i bicikli.
Stranica Crno jaje još danas nudi relax odmor na Bledu za 423 kune. U cijeni je noćenje za dvoje u Aparthotelu Bled i najam drvenog čamca. 

Crno jaje nudi poseban aranžman za Dan žena u Hotelu Matija Gubec u Stubičkim Tolicama koji stoji 798 kuna. Obuhvaća dva polupansiona i kupanje u zatvorenom bazenu. U subotu navečer je bogati švedski stol i glazba. Svira grupa Lepi cajti.

Na stranici Šalji dalje imaju kunu skuplju ponudu. Dva polupansiona, dakle spavanje, doručak i večera, u sobama Noć i dan za dvoje stoje 799 kuna. Sobe su nedaleko od Termi Tuhelj, do kojih se može pješice. Tri dana u Zagorju mogu se provesti u opuštajućim šetnjama prekrasnim bregima. U blizini je i Etno selo Kumrovec, kamo se može autom na izlet ili ručak.

Za one kojima ne smeta putovanje, Šalji dalje nudi Sarajevo. Noćenje s doručkom za dvoje u Hotelu Exclusive stoji 272 kune. Može se kupiti i više kupona s popustima pa s voljenom osobom ostati dvije ili više noći.

U blizini Sarajeva, u Faletićima, dva noćenja s doručkom za dvoje stoje 405 kuna u Guesthouse Druga kuća. Za ove vikende u Sarajevu nema organiziranog prijevoza. To su najpovoljnije ponude koje smo jučer pronašli na portalima za kolektivnu kupnju. 

Na Šalji dalje i Ponuda dana kupuju se kuponi kojima se ostvaruje popust, a ostatak se plaća po dolasku. No prije kupnje treba rezervirati termin, a svi portali savjetuju da se prije kupovine kupona provjeri ima li mjesta u terminu kad bi željeli boraviti na odabranome mjestu. Na portalima Crno jaje i Punuda dana navedene ponude vrijede još samo danas, a one na Šalji dalje vrijede dulje.

U Lovranu služe doručak u krevetu

U hotelu Lovran Atlas nudi dva polupansiona, a doručak će vam, ako želite, poslužiti u sobi. Donijet će i košaricu voća, a u cijeni je i piće dobrodošlice. Tri dana za dvoje 940 kn

All inclusive vikend u Zadru

U Zadru u Falkensteiner hotelu Funimation Club ovog ili sljedećeg vikenda dva noćenja, sve obroke, popodnevno osvježenje i bazen nude Obzor putovanja. Tri dana za dvoje 1824 kn.

Dva polupansiona i Spa centar u Splitu

U splitskom hotelu Radisson Blu Resort dva polupasniona i korištenje spa centra u kojem su bazen, sauna, jacuzzi i dvorana za vježbanje nudi Atlas. Tri dana za dvoje 1910 kn

Vruće kamenje

Hotel Villa Magdalena nudi masažu vrućim kamenjem. Vikend za dvoje stoji 1700 kuna.

Dva dana uživanja u Budimpešti

U subotu, 5. ožujka, iz Zagreba, Varaždina i Čakovca kreće se u Budimpeštu. Noćenje i doručak su u hotelu u centru, a vode i u obilazak. Obzor putovanja. Noćenje i bus za dvoje 900 kn.

Sljedeći tjedan tri dana u Pragu

U petaj 11 ožujka, kreće se autobusom iz Zagreba u Prag. U cijeni su prijevoz i dva noćenja s doručkom te posjet Telču, u kojem se staje na povratku. Noćenje i bus za dvoje 1338 kuna.


 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • DALMATINKA 04.03.2016.

    ja vec znam koji cu poklon dobit

  • joca jakarta 04.03.2016.

    žene imaju previše svojih dana u godini

  • Korisničko ime ne postoji 04.03.2016.

    "Danas je osmi mart, praznik sažaljenja, praznik laži ili praznik ljubavi i poštovanja - kako se već kojoj ženi zalomilo." D. Radovic

Komentiraj...
Vidi sve komentare