To je to što me zanima!

Odvojeni računi: Oni više troše na alkohol, a one na odjeću...

Osim obiteljska, brak je i ekonomska zajednica, a upravo su financije čest uzrok njegova raspada. Studije otkrivaju negativne strane odvojenih računa muža i žene
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 104

  • judgement 25.11.2013.

    Mislim da u braku ne bi smjelo biti odvojenih računa jer ako dijelite sve, onda dijelite i novac, inače to nije brak niti obitelj, već lagano podsjeća na cimere koji sve dijele 50:50. Mislim da to nije svrha braka, da se sve mjeri i važe.

  • veselibosanac 24.11.2013.

    zajednicki racun sluzi samo za kontrolu partnera. Koliko puta sam cuo u ducanima kako zene govore djeci da tata nije dao novaca ili da moraju zvati tatu pa ga pitati jel smiju kupiti onesto, to je meni jadno, kao i kad azdaje doma komandiraju i predbacuju muzu za svaku sitnicu koju kupe bez njih.raspolazite svojim novcima, niste bankari da vodite brigu o tudim financijama.

  • gazimar 24.11.2013.

    Odvojeni računi funkcioniraju kod mene več 20 godina. Zna se tko što mora platiti, a ako nekome zaškripi posudiš i vratiš. Inače nema kontrole sa trošenjem pa bi moglo objema zaškripit, a onda posudiš od nekog drugog i tu često nastaju problemi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare