To je to što me zanima!

Ogrlica kragna sve je traženija; Naučite kako je napraviti sami

Kragnu možete ukrasiti perlicama, imitacijama bisera ili šljokicama na tkanini ili koži, a inspiracije za svoj novi modni detalj pronađite u video tutorijalima
Vidi originalni članak

Petar Pan ogrlice nalik na kragne postaju sve nezaobilazniji detalj jer ih je lako kombinirati, a i napraviti. Uz to, svaki styling će lako podići, a možete ih napraviti elegantne, ekscentrične ili jednostavne. Funkcioniraju poput ogrlice, ali ne pripadaju isključivo jednom stilu zbog čega i postaju sve traženiji detalj jer lako preobražavaju i sportske majice i elegantne košulje. Pristaju i uz debelo pletivo, a odlično se slažu i s haljinama. 

Možete ih napraviti i sami kod kuće. Najprije na papiru ili kartonu nacrtajte oblik kragne i potom izrežite. Možete se poigrati i napraviti valovito izrezanu kragnu. Dobiveni oblik stavite na tkaninu koju ste izabrali, bila to imitacija kože ili karirani motivi i izrežite željeni oblik. Nakon što ste izrezali kragnu, na rubovima zašijte ili zalijepite trakice za vezanje. 

Ogrlicu možete ukrasiti po želji tako da površinu kragne premažete ljepilom za tkaninu i stavite detalje po želji. Trenutno su vrlo popularne kragne s biserima i šljokicama. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ilmare 17.11.2012.

    Ispletena kragna kao čipka plus perlice upletene DA, a ovo NE!

  • lapsuscalami 16.11.2012.

    Ovo je meni extra! Izleda profinjeno s biserima.

  • timica2 15.11.2012.

    Šljokice,nema šanse.!: - )

Komentiraj...
Vidi sve komentare