To je to što me zanima!

Omiljeni modni brend Kraljice Elizabete ima novu kolekciju divnih torbica u bojama

Kraljica ne izlazi van bez svoje crne Launer London torbice, u kojoj nosi tek par nužnih sitnica, no brend danas predstavlja nešto drugačije kreacije u više tonova koji donose elegantan sklad boje i forme
Vidi originalni članak

Modni brend Launer London poznat je po tome što Kraljica Elizabeta voli njihov dizajn, baziran na klasici i minimalizmu. Ovo ljeto slave novim dvobojnim kreacijama u ženstvenim tonovima.

Ljubičasta je oduvijek bila omiljena kod kraljevskih dama, jer ju je bilo skupo napraviti. Danas je modne kuće kombiniraju i sa zagasitim tirkizom.

POGLEDAJTE VIDEO: Veza između hrvatske i britanske kraljevske obitelji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kraljica bira uglavnom crnu torbicu, no ove bi se svakako slagale s njezinim koloristički izuzetnim kreacijama.

Zanimljiva je i kombinacija crvene i jarko roze, koja je neko vrijeme bila nepravedno zapostavljena, pošto se boje "tuku".

OUTFIT DANA Idealna ljetna večernja haljina: Saten, pastel plus puf rukavi

Izvana se ističe prepoznatljiv, jednostavan i elegantan zlatni znak modne kuće koja je dugogodišnji omiljeni brend Kraljice Velike Britanije.

JEDINSTVEN STIL Vintage modna ikona: 7 odličnih outfita slavne pjevačice Sade

Jedan od ljetnih prijedloga kuće Launer London je i varijanta zagasitog tirkiza i pastelno roze, jedne od predstavnica romantičnih trendova.

Kombinaciju ovih boja voli i Kraljica osobno, nerijetko nosi outfit u jednoj boji te šešir nadogradi ukrasom koji čini likovni kontrast.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 19.07.2020.

    Dajte Kraljici najnoviji hit torbica. Žena je u trendu i prati modu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare