To je to što me zanima!

Ona je najseksepilnija bucka na svijetu i voli svoje obline

Nekome sam predebela, nekome premršava, nekome presvjetla, nekom pretamna. Govorili su mi da sam ružna, no ja ipak znam bolje, samouvjerena je bujna Ashley
Vidi originalni članak

Ashley Graham ima 27 godina i rodom je iz Nebraske. Po mišljenju mnogih, ova bujna ljepotica jedna je od najseksi modela za odjeću za punije na svijetu. Ashley kao manekenka za odjeću većih konfekcijskih brojeva radi već 15 godina. Kaže kako ne prođe ni jedan dan da je netko ne 'počasti' nekom uvredom na račun njene težine, no ona se na to ne obazire. 

- Nekima sam predebela, nekima premršava. Nekima je moja put presvijetla, nekima pretamna. Bilo je i situacija kad su mi govorili da sam jako ružna, no prešla sam preko svega toga - kaže Ashley. Dodaje kako je jedino što je potrebno za uspjeh u modnoj industriji 'debela koža'. 

Bujna ljepotica snimila je editorijale za Elle, Vogue, Harper's Bazaar, Glamour, Latina i pojavljuje se u nekoliko reklama za Levi's. Od 2010. u braku je sa snimateljem Justinom Ervinom kojeg je upoznala u crkvi. Ima i svoju modnu marku, Navabi, koja je specijalizirana za odjeću za punije žene. Sve kolekcije Ashley, naravno, sama reklamira.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • mrrrrrrr 27.06.2015.

    Ima prelijepo lice i obline su skladne jer je lijepo građena. Ali, možda ipak ima malo previše kila. Nekako mislim da bi bila još ljepša da se malo učvrsti i izgubi koju kilicu. Ne previše, ali recimo 5-6 kg bi bilo taman po meni. Malo učvrstiti trbuh i bedra, i to je to!

  • Manuella 27.06.2015.

    Lijepa je,al kolika joj je to noga na 3.slici,i ovo je previse!

  • 27.06.2015.

    Ma to ja zovem zenom....

Komentiraj...
Vidi sve komentare