To je to što me zanima!

One su najkarizmatičnije žene Zodijaka - njih se ne zaboravlja

Ovih pet ljepotica nećete nikada zaboraviti - odlikuje ih nesvakidašnja ljepota, ali ono što čini vaše uspomene živima je njezin karakter. Provjerite koje su to....
Vidi originalni članak

Ovan

Žena Ovan za početak ima nezaboravne crte lica, markantna je i upečatljiva. Uvijek ima nešto što će se izdvajati - bilo da su to posebne oči ili savršena linija. Energične su i snažne, a istovremeno senzualne. Iskustvo s njima sigurno će vam biti nezaboravno.

Lavica

Njeno držanje i izgled uvijek ostavljaju bez teksta. Ona je pravi primjer karizmatičnosti jer osvaja cijelom svojom pojavom - i izgledom i osobnošću. Voli se dotjerivati i uređivati i neće je biti teško primijetiti među gomilom. No ono zbog čega ćete je pamtiti je njezin stav, humor i toplina. 

Škorpion

Njezina ljepota uvijek je natprosječna. Ona je markantna, predivne kose i upečatljivog stasa. Ona je božica snage, incijative i praktičnosti. Pametna je, duboka i ima jasne granice. Zato je svi obožavaju jer je jednostavno - fatalna. 

Strijelac

Originalnost je njeno drugo ime, a šarm treće. Ima širok krug prijatelja, voli ljude i svi vole nju. Jedinstvena je zbog svoje neovisne i posebne osobnosti koja vam se, kada je upoznate, brzo uvuče pod kožu. 

Vodenjak

Žena Vodenjak je jedna i jedinstvena. Na prvu će vas privući njezina srdačnost, toplina, humor i zainteresiranost za cijeli svijet, a uz nju će vas zadržati njezina kreativnost i originalnost. Ona gleda svijet potpuno drugačijim očima i često govori ono što drugi misle, a ne žele reći. Nju nije briga što će drugi reći o njoj, a to je čini još privlačnijom. 

Idi na 24sata

Komentari 566

  • 28.11.2016.

    Niko ništa o ribama...Pa znate li da su Ribe najfatalnije žene Horoskopa!!??To su stvarno čarobnice❤👌

  • Leaena 26.11.2016.

    Auuuuuu koliko fatalnosti?! Darivam od srca sve cure drugih znakova :-D šifra:lavica/strijelac :-D

  • mily 26.11.2016.

    i pisac sve opisa u samo 3 retka, a što reći?:))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare