To je to što me zanima!

Opet drugačija: A. Asanović snimila instagram kampanju

Profesionalnog fotografa u novoj instagram kampanji zamijenio je Anamarijin prijatelj Ante, a cilj je bio na drugačiji način približiti se sljedbenicima
Vidi originalni članak

I dok drugi dizajneri angažiraju profesionalne fotografe, Anamarija Asanović odlučila se za ležerniji pristup. Za kolekciju koju je predstavila na Schwarzkopf Cro A Porteru snimila je instagram kampanju @aanamarijaa #instagramKampanja kako i glasi njen službeni profil na Instagramu.

Fotografije je mobitelom snimio njezin prijatelj Ante, a ulogu modela preuzela je sama dizajnerica. Takvim je pristupom nastojala svoju modnu viziju približiti svojim sljedbenicima. 

U dizajnu je dosljedna ženstvenom i romantičnom izričaju koji slavi žensko tijelo i sve njegove obline. U kolekciji prevladavaju haljine ispod koljena, a od materijala koristi čipku, svilu i pliš. Odličan su izbor printevi i našiveni dodaci koji liniji daju posebnu čar. 

Anamarija Asanović

Idi na 24sata

Komentari 5

  • otilliaOS33 20.11.2014.

    jako lijepe slike, kao da i jesu djelo profesionalca.....dizajnerica Ana lijepa, haljine predivne, a njen prijatelj očito ima talenta za napraviti odličnu fotografiju.

  • mare_peco 13.11.2014.

    ludilo! fotke su super, a vešte prekrasne! šarena mi je apsolutno prekrasna! bravo!!!

  • boba555 12.11.2014.

    Predivne i predivna :))))))))))))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare