To je to što me zanima!

Opet su zajedno: Sedam godina tražila je svog izgubljenog psa

Mješanac Honey iz svojeg doma u San Antoniju u Teksasu nestao je netragom prije sedam godina, a očajna vlasnica nije ga uspjela pronaći. Prošlog tjedna konačno su se susreli
Vidi originalni članak

Vlasnica sedam punih godina nije znala gdje je nestao njezin mješanac Honey, a onda su je prošlog tjedna nazvali iz gradskog skloništa za životinje jer su njezine podatke pronašli na mikročipu psa za kojeg su mislili da je lutalica, piše Foxnews.

POGLEDAJTE VIDEO: Pas ljubomoran na vlasnika jer se igra plišancem

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video .

- Čip je bio registriran na nekoga tko je prije puno godina udomio Honey - stoji u objavi City of San Antonio Animal Care Services.

Djelatnici skloništa su nazvali vlasnicu, a veterinari su pregledali Honey.

- Prilikom dolaska u sklonište primio je uobičajena cjepiva, a naši djelatnici su nazvali vlasnicu i dogovorili njezin dolazak - kazali su iz skloništa.

SRETAN KRAJ Božićno čudo: Pronašla psa kojeg je izgubila prije 9 godina

Kad je žena stigla, djelatnici azila doveli su psa u sobu kako bi vidjeli hoće li Honey prepoznati svoju vlasnicu. Ona je briznula u plač, pala na koljena i zagrlila psa. Reakcija je iznenadila djelatnike azila koji su ženu pitali prije koliko vremena je pas nestao.

- Prije sedam godina - odgovorila je žena.

Iz skloništa su rekli da ponovni susret može zahvaliti čipu. Čipiranje pasa je u San Antonio obvezno, dok u pojedinim područjima nije i vlasnici sami odlučuju žele li čipirati svog psa.  

SRETAN RASPLET Voditeljica pronašla psa kojeg su strpali u automobil i pobjegli

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare