To je to što me zanima!

Organska poljoprivreda? Brinite o zdravlju svojeg tla!

Paprika vam truli? Rajčice imaju pjege? Jabuke imaju crne točkice? I za to ima lijeka! Jednostavno i učinkovito rješenje donosi linija proizvoda Holcim Agrocal
Vidi originalni članak

Riječ je o proizvodima koji su, kao prirodni izvor kalcija namijenjeni poboljšanju tla te se preporučuju i za ekološki uzgoj. Njihova primjena daje posebno dobre rezultate u voćarstvu, vinogradarstvu, ratarstvu i povrtlarstvu. Upotrebom Holcim Agrocala povećava se prinos kultura, smanjuje se kiselost tla, a pospješuje njegova rahlost. Proizvod je namijenjen svima koji brinu o svom tlu te žele uzgajati voće i povrće na posve prirodan način. O tome svjedoči i certifikat renomirane kuće Austria Bio Garantie koju je ova linija proizvoda nedavno dobila.

Bio Garantie

Čitava linija proizvoda Holcim Agrocal (Ca+Mg) odnedavno nosi oznaku Bio koju dodjeljuje certifikacijska kuća Austria Bio Garantie. “Proizvodi iz linije Holcim Agrocal u skladu su s europskim ekološkim normama i s toga ih Austria Bio Garantie preporuča za korištenje u ekološkoj poljoprivrednoj proizvodnji. Naš certifikat garancija je ekološke kvalitete“, poručila je Željka Siladi iz ABG-a.

Ekološki uzgoj

Na nedavnoj promociji održanoj na Zagrebačkoj tržnici Dolac, posjetitelji su imali prilike saznati sve o dobrim stranama Agrocala, a mogli su i degustirati zdrave zelene sokove od ekološki uzgojenog voća i povrća. „Brinite o svom tlu, upoznajte i primjenjujte Holcim Agrocal proizvode, jer oni su najbolji lijek za kisela tla“, poručili su iz Holcima.

Holcim i poljoprivreda

Inače, paralelno sa svojim građevinskim proizvodnim programom, tvrtka Holcim u Hrvatskoj već nekoliko godina razvija i svoje proizvode za poljoprivredu (Agrocal) i uzgoj životinja (Vivacal) o kojima više možete saznati na www.holcim.hr

Ekološki potpuno prihvatljiv za konvencionalnu  i organsku poljoprivredu.

Idi na 24sata