To je to što me zanima!

Oscarovski styling uključuje i dijamante vrijedne milijune

Jednostavnije haljine na dodjeli Oskara ostavile su prostor za najskuplje dijamante na svijetu. Glumice biraju nakit s potpisom prestižnih svjetskih brendova kao što su Harry Winston, Cartier, Bulgari, Chopard…
Vidi originalni članak

Luksuzna scena dijamanata ima tek crveni tepih za promociju, stoga prestižni brendovi najradije surađuju s glumicama kad one idu pokupiti svoje nagrade. Tu su najrjeđi dijamanti i ostali luksuzni ukrasi koji čine nezaobilazan dio outfita za najgledaniji crveni tepih.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Imena poput Harry Winston, Cartier, Bulgari, Chopard i Forevermark dolaze na svoje te su obilježili i styling za dodjelu utjecajne nagrade Oskar. Iako su ponekad tako majušni da se na fotografiji jedva vide, ovi ukrasi imaju astronomske cijene.

Glumica Brie Larson izabrala je Bulgari Divas’ Dream High Jewelry naušnice s dva dijamanta od po 2.02 karata, četiri dijamanta od po 2.96 karata, 14 dijamanata od po pola karata, 8 dijamanata od po 3,96 karata te narukvicu i prstenje Serpenti. Sudeći prema cijenama karata, ovaj nakit može vrijediti i oko pola milijuna dolara.

Režiserka Greta Gerwig nosila je oko vrata oko 100 karata vrijedne smaragde i dijamante, s potpisom kuće Bulgari. Ogrlica je imala 7 smaragda vrijednih 57 karata, 14 dijamanata vrijednih 7,18 karata, 32 dijamanta koji broje 19 karata. Naušnice su također imale oko 100 karata te su bile u kombinaciji s ogrlicom.

Geena Davis ukrasila je svoju valovitu frizuru malim naušnicama s potpisom Chopard. Krase ih dijamanti od po 7 karata, a u kombinaciji su i narukvica ukrašena dijamantima od po 4, 33, 3.31 i 6.47 karata iz kolekcije Magical Setting.

Glumica Léa Seydoux nosila je nešto veće naušnice iz kolekcije Precious Lace draguljarske kuće Chopard. Krase ih dijamanti od po 12.82 karata te set dijamanata vrijednih po 1 karat. Tu je još i prsten iz seta, s dijamantima od po 5.65 karata i 1.11 karata, uronjen u bijelo zlato.

Harry Winston jedan je od najjačih brendova kad je riječ o dijamantima i luksuzu. Njihov nakit nosila je Regina King: Draperie Diamond Bracelet od 46.93 karata, Carpet Diamond Ring od 8.16 karata, Sparkling Cluster Diamond Ring od 2.34 karata i Crossover Diamond Ring od 2.18 carats.

Charlize Theron crnu je haljinu ukasila jednostavnom ogrlicom s veličanstvenim dijamantom koji broji čak 20 karata iz kuće Tiffany & Co.

Glumica Julia Louis-Dreyfus bira Harry Winston. Nosila je raskošnu Wave Diamond ogrlicu vrijednu 60,18 karata, Round Brilliant Diamond naušnice vrijedne 8.43 karata. U kombinaciji su bile i Sunflower Diamond Ring od 3.89 karata, Diamond Band Ring od 2.1 karata i Radiant-Cut Diamond Band Ring od 6.3 carats.

Glumica Kaitlyn Dever ukrasila je svoju grimiznu haljinu Harry Winston dijamantima s naglaskom na fluicnu Classic Diamond Lariat ogrlicu od 26.28 karata i naušnice Secret Cluster Diamond (11,19 karata) s rubinima.

Natalie Portman izabrala je zlatne i dijamantne, elegantne naušnice s potpisom Cartier, imena Clash de Cartier, koje stilom odgovaraju njezinoj Dior haljini.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Adisibio 10.02.2020.

    Léa Seydoux, srčeko. Ne znam kako staviti smajlić

Komentiraj...
Vidi sve komentare