To je to što me zanima!

Otac je s malo ukrasa pretvorio dom u čudesnu božićnu bajku

Nakon što je temeljito očistio hodnik u svojoj kući, Britanac je odlučio ove godine nešto ranije postaviti božićne ukrase. Njegova obitelj se oduševila bajkovitim prostorom koji je stvorio
Vidi originalni članak

Scott Hinks na Facebooku je objavio kako je od svog hodnika napravio čudesni bajkoviti prostor uz pomoć božićnih ukrasa. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Od materijala je koristio luk od umjetnih borovih grančica, umjetni bor, božićne lampice, crvene i srebrne kuglice te zlatne i srebrne mašne.

Hodnik je nakon preuređenja zablistao i izgleda čarobno, ali ima i onih kojima njegov potez nije 'dobro sjeo'.

- Nakon što sam temeljito očistio hodnik, pomislio sam si: 'zašto ne?'. Tada sam uredio cijeli hodnik kao da je Božić. Mnogi su mi rekli da im se ne sviđa što sam okitio kuću već sad, ali svima njima mogu samo reći da su ukrasi donijeli osmijeh na lice cijele moje obitelji. Božićno ukrašavanje u listopadu nije svima po ukusu, ali u ovim vremenima u kojima se sada nalazimo, mislim da treba činiti što više stvari koje nas usrećuju. Ipak, mnogima se moja ideja svidjela i puno ih se javilo da kažu kako sam ih razveselio objavom. Mislim da ću dodati još neke sitnice u hodnik, ali više manje sam gotov - rekao je Scott za The Sun.

I uistinu, bilo je mnogo više onih koji su se oduševili njegovom idejom te su ga mnogi pohvalili u komentarima.

- Apsolutno prekrasno! Imaš potpuno pravo, treba raditi stvari koje nas vesele jer je ova cijela 2020. bila za baciti u smeće - pisalo je u jednom od komentara. 

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL NA 24SATA O SITUACIJAMA U FIRMI:

Idi na 24sata

Komentari 3

  • crna žena 26.10.2020.

    Polako počinje histerija oko Božića. Sve je manje vjere u tome a sve više komercijalizma.

  • Prcko__Vitaminčić 26.10.2020.

    Ja ove godine na bor stavljam samo figurice iz hdz lopovskih afera..na vrh umjesto zvijezde stavljam Plenkovića... Baš razmišljam da kupim još par borova jer mi ne stanu sve figurice, a još moram dodati i figurice naših superheroja iz stožera koji se hrabro padajući s nogu bore protiv ugostitelja pardon prehlade...

Komentiraj...
Vidi sve komentare