To je to što me zanima!

Otkrijte koliko ste strastveni - po ovim rupicama na leđima

Kod žena se zovu Venerine, a kod momaka - Apolonove rupice. I jedno i drugo predstavljaju božanstva ljepote. Ovisno imate li ih ili ne, može se ponešto zaključiti o vama
Vidi originalni članak

Radi se o dvije rupice na donjem dijelu leđa koje mnogi smatraju vrlo seksipilnima. Imaju ih i muškarci i žene, ali ne svi. Kod žena se zovu Venerine, a kod momaka - Apolonove rupice (ili udubljenja). I jedno i drugo predstavljaju božanstva ljepote. Ovisno imate li ih ili ne, može se ponešto zaključiti o vama. I jednom i drugom spolu one su izuzetno privlačne, a prema nekim istraživanjima, žene su muškarcima 20 posto ljepše ako ih imaju.

Osim što su vrlo seksi, ova udubljenja tamo su s određenim razlogom. One se nalaze na mjestu gdje se leđa spajaju sa zdjelicom i ovisno o strukturi kostiju - ili se vide ili ne. I muškarci i žene koji ih imaju smatraju se strastvenijima od onih koji ih nemaju te, po starom vjerovanju, ukazuju na dobro zdravlje. Također, navodno žene s takvim rupicama lakše rađaju djecu. Navodno se posebnim vježmama može postići da postanu vidljive.

One izgledaju ovako:

 

Idi na 24sata

Komentari 178

  • pepica1 29.06.2016.

    wohaaa

  • Judita👥 26.06.2016.

    strastvena sam kad je strast u pitanju kao i svi , kada tog nema ništa ne pomaže hah

  • rijana 25.06.2016.

    vis..vis...

Komentiraj...
Vidi sve komentare