To je to što me zanima!

Otkrijte sve male i velike tajne omiljene poslastice - čokolade

Otkrijte povijest omiljene slastice, pročitajte najbolje slatke recepte, a ako se smatrate čokoladnim znalcem nikako nemojte propustiti riješiti čokoladni kviz
Vidi originalni članak

Čokolada vam može popraviti raspoloženje, a ako je poklonite dragoj osobi izmamit će joj smijeh na lice. Mnogobrojni su pozitivni učinci koje ona izaziva. Svatko ima neki svoj najdraži okus, bilo da je mliječna, s punjenjima ili većim udjelom kakaa. U novom specijalu portala zdravakrava.hr možete na jednom mjestu pročitati sve što vas zanima o čokoladi, njenom učinku na organizam i nutritivnim vrijednostima. 

Čokolada nije zdrava namirnica jer bi se komotno moglo reći da je to ''slatkiš pun kalorija i zasićenih masti''. Ali isto tako, bilo bi sasvim pogrešno stati na takvoj konstataciji i slegnuti ramenima jer čokolada ima nešto u sebi čime se uzdiže na pijedestal kraljice i to ne samo izgledom, bojom i mirisom, već i nekim zdravstvenim atributima. Bogata je fosforom, magnezijem i željezom, pomaže u snižavanju krvnog tlaka te se smatra kako povoljno djeluje na zdravlje srca i raspoloženje.

Saznajte sve zanimljivosti o omiljenoj čokoladi, smršavite uz pomoć čokoladne dijete i pronađite brojne recepte koje je za vas povodom mjeseca ljubavi pripremila Zdrava Krava!

Idi na 24sata

Komentari 10

  • BOROVINA 28.02.2013.

    Obožavam je! Nemam mira dok sve ne pojedem kad je se dočepam! Ode u tren!

  • SA-SU 26.02.2013.

    Ti si kao čokolada, mmmmwwwwaaaaa, lud sam za čokoladom!

  • ejjja 26.02.2013.

    ČOKOLADAAAAAA !!! :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare