To je to što me zanima!

Otkrila trik: 'Imamo dva sina koji nam daju mira dok pijemo kavu i ne deru se cijeli dan'

Britanki i njezinom suprugu dva mala sina 'popela su se na vrh glave' tijelom lockdowna. Par ujutro nije mogao na miru popiti kavu, a kroz cijeli dan ih je pratila dernjava malenih
Vidi originalni članak

Shaz Rafferty podijelila je svoj trik u grupi 'Savjeti i ideje za obiteljski lockdown' na Facebooku. Osmislila je 'trgovinu' ispunjenu igračkama i slatkišima, kojima je cijena od 4 kune na više. Njeni sinovi mogu zaraditi odlazak u 'trgovinu' u dvije prilike, ako ostanu u svojim sobama ujutro kad roditelji piju kavu, i ako se ne deru tijekom dana. I u jednoj i u drugoj prilici dobiju zvjezdicu.

POGLEDAJTE VIDEO: Majka otkrila 'lockdown' trik

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kad zarade sedam zvjezdica, dolaze u 'trgovinu', a to obožavaju. 'Trgovina' se u cijelosti sastoji od predmeta čija je cijena manja od tri funte (25 kuna), a neki su jeftini pa koštaju i po 49 penija (4 kn). U njihovoj dobi nije ih briga hoće li nešto koštati jednu ili 100 funti, pa sam uzela predmete za koje znam da bi uživali u njima, a da su što jeftiniji - objasnila je.

Rekla je da nakon što dječaci odaberu nagradu, preostale igračke stavi u vreću i odnese ih, tako da nema iskušenja. Njezina objava prikupila je preko 2600 lajkova i čak 400 komentara impresioniranih roditelja.

Na kraju je izrazila nadu da će njezin trik pomoći i nekim drugim roditeljima, koji žude za malo mira, piše The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ..lola. 04.02.2021.

    Uče djecu da je sve neki interes i trgovina...ne bih baš rekla da je dobar izbor odgoja

  • akara211 04.02.2021.

    Ili dve tri zidarske

  • StrasniRash 04.02.2021.

    bezveze koncept. Djeca su navodno mirna al te financijski izuju iz cipela. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare