To je to što me zanima!

Otok živih mrtvaca: Spinalonga je bilo mjesto puno nesretnika prokletih od ljudi i Boga...

Na grčkom otoku Spinalongi, na kojem su gubavci živjeli u neljudskim uvjetima, nije bilo vode ni lijekova, liječnik je dolazio rijetko, a stanovnici su se odavali alkoholu. Ako bi dobili zdravu prinovu, slali su je u sirotište
Vidi originalni članak

Početak je 20. stoljeća. Probudite se jednog jutra i primijetite male promjene na svojoj koži. Zanemarite ih. Kako vrijeme prolazi, tako se taj 'osip' širi i javljaju se plikovi. Počinjete sumnjati u ono najgore, ali pokušavate nastaviti s normalnim životom. Konstantno se osjećate loše, bolovi su sve jači, međutim ne želite otići kod doktora. Odlazak kod liječnika ravan vam je odlasku najgoreg kriminalca pred sud. Čeka vas doživotna kazna bez mogućnosti pomilovanja, a vi niste ništa skrivili. Nemate se kome ni povjeriti. Društvo takve kao vi odbacuje, a država ih proganja i oduzima im gotovo sva osnovna ljudska prava.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • nataodinata 11.01.2022.

    Onda nas je Victoria H. slagala.

  • aciviij 09.01.2022.

    Kolika bi to knjiga bila, kada bi se u njoj popisale sve mračne tajne ovog svijeta, "ljudskost" i sramotna postupanja sugrađana i vladajućih. Najtužnije od svega je što ta knjiga nikada ne bi mogla biti dovršena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare