To je to što me zanima!

Ova djevojka ne može doživjeti orgazam: 'Sve sam isprobala'

Studentica Megan Ward (20) iz Birminghama pati od poremećaja koji se zove anorgazmija, a karakterizira ga nesposobnost žene da doživi orgazam
Vidi originalni članak

Studentica Megan Ward (20) pati od poremećaja koji se zove anorgazmija, a karakterizira ga nesposobnost žene da doživi orgazam. Uz smanjenu seksualnu želju, to je najčešća seksualna smetnja kod žena.

Posjedujem desetak različitih vibratora, i još hrpu seks pomagala, ali nijedan mi još nije priuštio orgazam

Primarna je anorgazmija ona koja se javlja od početka seksualne aktivnosti, odnosno primarnu anorgazmiju ima ona žena koja nikada nije doživjela orgazam u seksualnoj aktivnosti. Sekundarna je anorgazmija ona koja se javila nakon perioda "normalnog" seksualnog funkcioniranja, odnosno žena je imala period u kojem je mogla postići orgazam, da bi zatim prestala doživljavati orgazam.

Megan je isprobala razna seks pomagala i posjetila nebrojeno puta terapuete kako bi izliječila svoj poremećaj, ali bez uspjeha, piše Daily Mail.

- Posjedujem desetak različitih vibratora, i još hrpu seks pomagala. Iako ih volim kao što vlasnik voli svog kućnog ljubimca, nijedan mi još nije priuštio orgazam - kaže Megan.

Svoju ispovijest iznijela je prije godinu dana u javnosti zbog čega je od strane nekih bila predmetom ismijavanja i maltretiranja na društvenim mrežama. Za razliku od stranaca, obitelj i prijatelji bili su cijelo vrijeme uz nju. 

Megan ne žali za svojom odlukom. Kaže da joj je drago da može podizati svijest o problemu od kojeg pati jedna od pet žena, ali i jer smatra  da bi mladi ljudi trebali moći otvoreno govoriti o svojim seksualnim problemima. Također, jedan od razloga zašto je odlučila progovoriti, kako kaže, je i taj što se uvijek predstavlja kao da je muški orgazam važniji od ženskog.


Idi na 24sata

Komentari 286

  • karter 15.02.2016.

    I odmah to daje u novine, sa imenom i prezimenom i fotografijom, na ponos i diku roditeljima.

  • fora245 09.02.2016.

    kad su ti frajeri na baterije hahah

  • najiram 10 09.02.2016.

    pitanje dali je bila sa muškarcem koji joj srce stavi u 200 otkucaja...koji joj sise sisa kad se seksa...koji je ćeka kada će doživjeti orgazam ovak sa tim umjetnim penisima je ludost do zla boga...mislim da je cura skroz skrenula i krivu ulicu...oa kvalitetan orgazam treba voljeti i čeznuti za osobom i biti voljen od osobe sa kojom se vodi ljubav...

Komentiraj...
Vidi sve komentare