To je to što me zanima!

Ova mama večeru i desert daje skupa, a njenu ideju svi hvale

Korisnica TikToka i mama Emily Dingmann otkrila je kako svojoj djeci u isto vrijeme poslužuje i večeru i desert. Iako se nekima ovo može činiti kao grozna ideja, Emily se kune u nju
Vidi originalni članak

Emily je odgovorila jednom korisniku koji ju je na TikTok-u pitao: 'Zašto dobivaju desert uz večeru?' Video je pregledan više od 1,6 milijuna puta, a njezin razlog zašto ima puno smisla.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Da, desert poslužujem uz večeru. Ponovit ću to, desert poslužujem uz večeru - istovremeno - rekla je Emily.

Prije nego što je rekla ljudima zašto to čini, naglasila je da je važno napomenuti da je veličina porcije, dječja.

- Prvo, desert mora biti veličine dječje porcije, kao jedan mali keks. Jedan od mojih najvećih ciljeva je da hrana bude neutralna, nema dobre ili loše hrane. Sve je to samo hrana. Kada nagrađujemo dijete zato jer je pojelo brokulu mi slučajno impliciramo da je brokula lošeg okusa, a desert dobrog. A ovo omogućuje djeci da sami prate koliko su gladni i da sami odrede koliko mogu pojesti - kaže Emily.

@myeverydaytable

Reply to @18spashley Who will try this and report back? 🙋🏼‍♀️ ##healthyfamily ##feedingkids ##momtok ##learnontiktok ##tiktokpartner

♬ original sound - Emily Dingmann

Otkako je objavljen, videozapis su lajkali 248 000 puta i dobio je 2300 komentara korisnika koji su se složili s njezinim obrazloženjem.

Jedna je osoba odgovorila: 'Ovo je super. Dosta mi je više slušanja 'što je za desert? Također je loša navika vjerovati da desert dolazi nakon svake večere. Zašto su ljudi iznenađeni ovime? To nije ništa drugačije nego pakiranje sve hrane u jednu kutiju za ručak'.

POTRESNE ISPOVIJESTI 'Priznajem, volim svoje dijete, ali žalim što sam postala mama'

'Kao zubni higijeničar, uzimanje slatkiša uz obrok također je izvrstan način za smanjenje rizika od šupljina', komentirao je drugi, piše Mirror. 
 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • WifeTookMyDoggo 22.02.2021.

    Ajme koliko stručnjaka na tom Tik Toku

  • Papa Dragon 21.02.2021.

    Korisnica tik toka.........nakon ovih riječi prestao sam čitati

  • ..lola. 21.02.2021.

    Samo vi idite linijom manjeg otpora i nemojte ni slučajno djetetu dati dobar kućni odgoj, kome će to uopće u budućnosti i trebati..?

Komentiraj...
Vidi sve komentare