To je to što me zanima!

Ovako će trgovine i trgovački centri raditi za Veliku Gospu

U utorak 15. kolovoza obilježava se blagdan Velike Gospe. Većina trgovina na ovaj blagdan će biti zatvorena pa se pripremite i kupovinu obavite na vrijeme
Vidi originalni članak

Trgovine Interspara i Spara ne rade na blagdan u utorak 15. kolovoza 2023. godine. 

Konzum prodavaonice na blagdan Velike Gospe neće raditi, osim nekolicine sukladno zakonom dozvoljenim iznimkama čije radno vrijeme možete provjeriti ovdje

Neće raditi ni Kaufland i Lidl. Plodine također neće raditi na blagdan Velike Gospe kao ni trgovine Studenca. Trgovine Tommyja će isto biti zatvorene.

RADNA VREMENA Evo kako danas rade dućani: Planirali ste lasagne, ali ste odustali? Znamo kako vam je...

Bipa trgovine će na blagdan biti zatvorene. Kako će raditi Mueller poslovnice pogledajte ovdje

Šoping centri

U utorak 15. kolovoza Avenue Mall radi izmijenjeno. Radno vrijeme trgovina provjerite ovdje.

Arena Centar također neće raditi izuzev nekih trgovina. Radit će kino Cinestar Arena IMAX, Casino, Lorca bar, Living room, Leggiero (od 17 sati), McDonalds, Koykan, Burger King, KFC (narudžbe za van).  Detalje pogledajte ovdje.

City Center One u utorak 15. kolovoza je zatvoren.  Supernova Garden Mall neće raditi na Veliku Gospu. Point Centar neće raditi na blagdan Velike Gospe. Radit će samo ugostiteljski objekti na terasi Pointa i igraonica Friendly fire.

U Z Centru trgovine, FitStop bar, Chix Threading bar i Z House of Beauty na blagdan Velike Gospe neće raditi.  Kino, Hall of Game, MiniPolis, Adventure mini golf, automat klub, restorani, kafići radit će prema redovnom radnom vremenu. Milky palačinkarnica radit će od 15.00 do 22.00 sata.

OMOGUĆILI DA RADE Doskočili zabrani: Evo koji su gradovi proglasili sajamski dan

Trgovine Mall of Splita neće raditi dok će Cinestar kino raditi po vlastitom radnom vremenu. Twister dječja igraonica radit će od 9 do 22 sata, Burger King radi od 9 do 23 sata dok Submarine radi od 9 do 23 sata. 

Joker Split također neće raditi.

Kako bi doskočili zabrani rada za Veliku Gospu, brojni hrvatski gradovi odlučili su proglasiti taj dan sajamskim danom.  Na taj način omogućuje se "prigodna prodaja na kioscima, štandovima, ambulantna prodaja i ostala slična prodaja na otvorenom, kao dio sajamskih događanja i javnih manifestacija.

 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • billi Galeb 15.08.2023.

    Opet trgovine u vlasnistvu velikoh hrvati ogrlice od 500 tisuca rade na Veliku Gospu.

  • billi Galeb 15.08.2023.

    Kakva je to domaćica,obitelj,kuca koja nema rezerve za par dana. Doma imam zaliha ulja,šećera,brasna,kave,deterdzenta,pica da ne rade 15 dana zaredom nece mi falit

  • billi Galeb 15.08.2023.

    Jel Hrvatsks prva zemlja u europi koja je uvela nerad trgovina svetom nedeljom i drzavnim praznikom? Jbt da nece fine rvacke guze umrt od gladi. Pohrlite svi na benziske po kruh s mirisom berzina

Komentiraj...
Vidi sve komentare