To je to što me zanima!

Ovako se istaknite u masi - što otkačenije i neobičnije to bolje

Istaknite se u masi uz metalik komade, neobične cipele, nakit, boho haljine... Kabanice, parke i kožnate gležnjače, koje osim što su tu da vas zaštite, mogu biti i cool “statement”
Vidi originalni članak
Prošlotjedni INmusic najavio je glazbeno ljeto u Hrvatskoj i regiji. Od Exita u Novom Sadu (7. - 10. 7.), preko Tides of Youth (30. 6. - 3. 7.) na Cresu, do splitske Ultre (15. - 17. 7.), vrijeme je za otkačenu festivalsku modu. Boho haljine, kratke hlače, sandale i platnene tenisice obvezni su modni “pomoćnici”, a iznenadi li vas kiša, tu su praktičniji dodaci koji će se dobro snaći i na vrućini i po kiši.
 
Kabanice, parke i kožnate gležnjače, koje osim što su tu da vas zaštite, mogu biti i cool “statement” komad koji će vas razlikovati od drugih trendseterica. Nema glazbenog festivala bez djevojaka s cvjetnim vjenčićima u kosi. No čini se da ove sezone nećemo gledati djevojke s pupoljcima oko glave.
 
Ovog ljeta nose se glamurozni ukrasi poput nakita,  dobrodošli su svi mogući uzorci, a detalji su ono što će vas istaknuti - marame oko glave, upečatljiv nakit, neobične sunčane naočale ili cipele od kojih zastaje dah. Dobru zabavu!
 

Majica H&M, 150 kn

Haljina, Zara, 599,90 kn

Hlačice, Mango, 229,90 kn

Gležnjače, Mango, 224,90 kn

Marama, H&M, 37 kn

Sunčane naočale, asos.com,  157 kn

Sandale, Stradivarius, 399,90 kn

Idi na 24sata

Komentari 51

  • Sky 02.08.2016.

    Ako je to moda onda sam ja Angelina Jolie

  • mala ivana 29.06.2016.

    uopce neman ni trunke potribe isticat se na bilo koji nacin..najsritniha san kad san nezamjecena..pogotovo od strana budala i primitivaca. 😈

  • PATRICIA 29.06.2016.

    Totalno neprivlacna moda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare