To je to što me zanima!

Ovdje se pliva u lovi: Top 10 najskupljih bazena na svijetu

Cijene ovih bazena se kreću od milijuna do milijardi, a možete samo zamisliti koliko onda košta njihovo održavanje. Pogledajte najskuplje bazene na svijetu
Vidi originalni članak

Uz velike količine novca se veže i luksuz, a kakav bi to luksuz bio bez skupocjenog bazena. Bilo da se radi o bazenima sagrađenim za najskuplje resorte na svijetu ili pak privatne kuće skrivene od javnosti, na ovim se primjercima definitivno nije štedjelo.

Pogledajte top listu 10. najskupljih bazena u 2015.:

Neki bazeni gotovo savršeno imitiraju prirodno okruženje. Pogledajte primjer u videu:

Ovaj je francuski milijarder izgled cijele kuću izgradio oko bazena sa slanom vodom koji doista zadivljuje:

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Lun@ 777 30.04.2015.

    San snova. Da mi je dostupan i onaj najgori od ovih (a neznam koji bi to bio), uživala bih u plivanju. Točno je da nema ljepšeg od mora, ali u zamjenu za more (financije mi ove godine ne dozvoljavaju da idem na more) bračakala bi se u ovim prekrasnim bazenima. Zaista tu lijepi.

  • JackyBlack 30.04.2015.

    Bazene ne volim taman da su od zlata, fuj, a ovi sto oponasaju terme iz doba rimskog carstva su mi posebno ruzni, ko' da plivam oko neke grobnice. Nema nista ljepse od slane morske vode i plaze.

  • Eva B. 29.04.2015.

    Hahahahahahahaha jel to vi zelite nas naljubomorit il staaaa ima svast na ovon svitu i lipog i ruznog a za ovin slinit necu

Komentiraj...
Vidi sve komentare