To je to što me zanima!

'Ovisna sam o kupovini odjeće, trošim više nego što zaradim'

Ima pune ormare odjeće koju je nosila svega jednom jer smatra da je nakon prvog nošenja odjeća potrošena i treba kupiti novi komad. Priznaje kako je ovisna...
Vidi originalni članak

Draga Milana,

dosta trošim na garderobu, i to mi nije bio neki prevelik problem dok sam dobro zarađivala. Sada je zarada slabija nego prije, ali ja ne odustajem od istog standarda. Uvijek mi se činilo da je garderoba kao staniol kod cigareta, kad je jednom odjeneš i skineš ona se potroši. Kćerkica me nazvala princezom iz crtanog filma. Radi se o razmaženom derištu s punim ormarima garderobe koje ne zna što bi odjenulo.

Odgovor:

Možda je vrijeme da shvatite lekciju koju vam je dalo vlastito dijete jer i roditelje djeca odgajaju, baš kao što roditelji odgajaju djecu. Ako ste je podsjetili na princezu s ormarima punim odjeće, koje i dalje frenetično puni, možda bi doista bilo vrijeme da se zaustavite i razmislite o nekim drugim prioritetima. Čovjek koji robuje novoj odjeći nema vremena uživati u staroj - na tome biste u bliskoj budućnosti trebali poraditi.

Pitanja šaljite na  Oreškovićeva 3d, 10000 Zagreb, Život za Milanu ili na draga.milana@24sata.hr 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • sdfghjmkhtgrfedefrgthnjmhgfr 26.10.2015.

    Najlakse je osudivati, tko zna sto je uzrok te njezine ovisnosti, mozda nesretan brak, nezadovoljstvo zivotom, mnoo ljudi osjecaju prazninu, a nalete na ismijavanje pa se onda drugi cude kad ta osoba digne ruku na sebe, ona nije sretna i zato to radi..

  • _________ 26.10.2015.

    Ona ne odustaje od istog standarda bez obzira na sve slabiju zaradu, a kćerkica joj se ruga...e kad kćerkica počne tražiti malo više i skuplje garderobice uskoro, da vidiš kako će joj se prioriteti promijeniti, u protivnom će sve teže vraćati minuse i rate za obročnu kupovinu ;)

  • ilmare 25.10.2015.

    Nikad nisam bila ovisnik. prije me majka tjerala da kupim nešto novo, a sad i suprug..... Ali odolijevam. Smatram to bačenim parama.Draže mi je na nešto drugo potrošiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare