To je to što me zanima!

Ovo će biti najveći Vogue ikad: 'September issue' na 916 str.

Najveći magazin ikad tiskan sve do sada bio je Vogueov jesenski broj iz 2007. na 840 stranica i težio je 2,27 kg. Sada stiže još veći, bolji i najbogatiji Vogue ikad
Vidi originalni članak

Proslavljeni rujanski broj američkog Voguea iz 2007. koji je i bio okosnica istoimenog dokumentarca "September Issue" iz 2009. od 840 stranica, dobio je novog nasljednika. Vogue ove godine slavi 120 godina svog postojanja i u čast tome izlazi na cijelih 916 stranica! Naslovnicu krasi uvijek kontroverzna Lady Gaga, a na američke kioske stiže 21. kolovoza. Lady Gaga nosi Marc Jacobsovu sirena haljinu boje fuksije, styling je uredila Grace Coddington, a fotografirali Mert & Marcus. Pogledajte kako je izgledalo snimanje za naslovnicu u videu ispod galerije.

- Ovo je naš najveći broj ikad s 916 stranica spektakularne jesenske mode za sve - izjavio je glasnogovornik Voguea. Prijašnji najveći broj iz 2007. težio je 2,27 kilograma i bio je najveći magazin ikad tiskan. Kako piše portal Fashionista ovaj Vogue imat će 658 stranica oglasa, što je gotovo 14 postotni rast u odnosu na prošlu godinu. U čast svojih 120 godina postojanja, uredništvo je izabralo "Voguevih 120", odnosno 120 ljudi iz modne industrije mlađih od 45 godina koji su vratili modu u život. 

Veliki modni editorijal napravili su s Riccardom Tiscijem (s Rooney Marom), Rafom Simonsom (s Diane Kruger), Sarah Burton, Christopherom Baileyem i Stellom McCartney (s Karen Elson, Stellom Tennant i Claudiom Schiffer), Lazarom Hernandezom, Jack Mccolloughom, Kate Mulleavy, Laurom Mulleavy, Davidom Nevilleom, Marcusom Wainwrightom, Peterom Coppingom i Erdemom Moraliogluom (s Emiliom Clarke i Ruth Wilson), Nicolas Ghesquiereom (s Kristen Stewart), Olivierom Rousteing, Josephom Altuzarrom i Anthonyjem Vaccarellom (s Chanel Iman, Kate Upton i Candice Sanepoel) te Peterom Dundasom (s Caroline Trentini). Cijeli editorijal fotografirao je Norman Jean Roy. 

Vogueov "september issue" uvijek je bio najvažniji broj za ovaj modni magazin jer donosi pregled cijele sezone jesen/zima, nagoviješta i diktira trendove te svakako privlači najviše oglašivača. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ZMIJA1 21.08.2012.

    slike su lijepe, ali Lady ga ga na naslovnici. cccccccc

  • libeluli 20.08.2012.

    je li može na kredit ili na rate...pa tko će to platiti??? ja bih konja bez tete..ako može

  • Elena22 20.08.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare