To je to što me zanima!

Ovo je najboljih pet restorana u Frankfurtu, odabrali ih gosti

Kada posjetite neko novo mjesto morate kušati i lokalnu hranu. Za sve one koji su se pitali koji su najbolji njemački restorani u Frankfurtu donosimo kratak vodič...
Vidi originalni članak

Brueckenkeller

Restoran smješten u ulici Schutzenstrasse mnogima je ostao u dragom sjećanju zbog odlične hrane, usluge i atmosfere pa su ga na popularnoj stranici TripAdvisor nagradili odličnim ocjenama. Ovaj restoran ima dugogodišnju tradiciju koja jamči kvalitetu, a među gostima su bili i brojni njemački uglednici i slavne osobe. Kao što i sam naziv govori (keller na njemačkom znači podrum) restoran ima i svoj vinski podrum.

Speisekammer

Iznadprosječna hrana i odlična piva zaslužne su za to što je ovaj restoran omiljen među domaćim gostima i turistima. Nalazi se na adresi Alt Heddernheim 41, a gosti su očarani predivnim ugođajem, uslugom visokog standarda i autentičnom izvanrednom hranom koju poslužuju u velikim porcijama.

Shutterstock

Zum Lahmen Esel

Ovaj 'sakriveni dragulj Frankfurta' nalazi se u ulici Krautgartenweg 1. Ovo je idealno mjesto koje trebate posjetiti ako vas zanima kako žive i jedu 'lokalci'. Restoran je idealan za veće društvo, a poslužuje tradicionalnu njemačku hranu. Atmosfera je opuštena i usluga je odlična.

Unterschweinstiege

Restoran smješten u istoimenoj ulici gosti preporučaju kao mjesto koje morate posjetiti ako želite kušati tipična njemačka jela. Hrana se poslužuje na buffetu, ali ima i a-la-cart jela. Mnogi gosti uvijek mu se rado vraćaju.

Shutterstock

Gasthaus zum Eiserner Steg

U restoranu u ulici Schaumainkai 1, naići ćete na mirnu atmosferu, ugodan dekor, odličnu njemačku 'klopu' i izvrsno točeno pivo. Ovo je odlično mjesto da kušate pravi, omiljeni njemački specijalitet - kobase.

Saznajte više o direktnim linijama za Frankfurt iz Zagreba, Pule i Zadra.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • PT 21.01.2016.

    Ako su gosti imali prste u tome onda dobro, ako je nešto drugo u pitanju onda nije dobro.

  • napoleonov sin 16.11.2015.

    njemačka kuhinja je bezveze.

  • Almighty 04.11.2015.

    Kvalitet hrane u restoranu obrnuto je proporcionalan veličini posude za biber.

Komentiraj...
Vidi sve komentare