To je to što me zanima!

Pametna kuna: Uštedi na mobitelu preko 1000 kn!

Pomoću kalkulatora na Pametnoj kuni možete saznati štedi li vaš mobitel ili rasipa novac. Podaci o tarifama operatera se redovito osvježavaju
Vidi originalni članak

Promjenom tarife možete uštedjeti na mobitelu do 100 kuna na mjesec, odnosno preko 1000 kuna godišnje. Usporedbom cijena telefoniranja saznat ćete što je najbolje za vas.
Želite uštedjeti na telefoniranju? Na Pametnoj kuni pomoću jednostavnoga kalkulatora možete izračunati koja vam se tarifa i mobilni operater najviše isplate.
Sve što morate napraviti je da odgovorite na četiri kratka upita. Prvo morate odabrati svoga trenutačnog operatera, zatim označiti jeste li na preplati ili na bonovima, navesti tarifni model koji trenutačno upotrebljavate i, na kraju, upisati mjesečnu potrošnju na mobitel.
Nakon što kliknete na izračun, dobit ćete odgovor koja je tarifa trenutačno najpovoljnija za vaš mobitel.
Za one zahtjevnije alat sadrži i osnovnu te naprednu opciju s dodatnim upitima, što će potragu učinIti još preciznijom. Tu vas čekaju pitanja tipa "Koliko SMS poruka šaljete na mjesec?" do "Koja je prosječna duljina vašeg razgovora?".
Podaci o tarifama se redovito osvježavaju, tako da u svakom trenutku pomoću kalkulatora na Pametnoj kuni možete saznati štedi li vaš mobitel ili rasipa novac.
Više na www.pametnakuna.com

Idi na 24sata

Komentari 7

  • wiky 31.05.2009.

    ja trosim samo na poruke..........

  • direktor 30.05.2009.

    kak to sad? napisem da imam simpu i izracuna da je najpovoljniji vip. a kad stisnem vip sa istom potrosnjom kaze da je bolji tele 2. ko tu kog sad malja?

  • palača 27.05.2009.

    u posti imate mobitel i broj za 99 kuna i skuplje neke jos mobitele - jurisiceva,nadoplatite 25 kn i uzmete tarifu u t comu -dugi razgovori i pricate 1000 minuta besplatno mjesecno unutar mreze,i nesto ima za poruke od 27 lipa za mrezu svoju,kakav tele 2,a vip su lopovi,tu pricate badava puno na karticu

Komentiraj...
Vidi sve komentare