To je to što me zanima!

Par svaki mjesec 'trenira seks': Testiraju poteze i daju si ocjene

Jedna mama je otkrila kako ona i njezin suprug održavaju svoju vezu svježom i uzbudljivom tako što imaju 'dane treninga seksa' svaki mjesec kako bi ocijenili međusobne performanse u krevetu
Vidi originalni članak

Romantika u spavaćoj sobi vam je možda na drugom mjestu otkad imate užurbane živote ili djecu o kojoj trebate voditi brigu.

No jedna mama je otkrila kako ona i njezin suprug održavaju svoj seksualni život 'svježim' i 'uzbudljivim' čak i uz puno radno vrijeme i dvoje djece.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Blessing Platinum-Williams (30), profesorica engleskog, upoznala je supruga Michaela 2009. godine. Imali su spolne odnose i do 13 puta tjedno, ali nakon što su dobili djecu njihov seksualni život je pao u drugi plan.

Zbog toga su svaki mjesec odlučili 'trenirati seks'. Ovi treninzi uključuju vrijeme u spavaćoj sobi, gdje si oni međusobno ocjenjuju performanse i pružaju konstruktivne povratne informacije.

Blessing je sve objasnila u nedavnoj epizodi podcasta Real Fix.

- Odnos održavamo novim i svježim. Još nije prošao 'trening' u kojem ja nisam postigla višestruki orgazam ili moj suprug nije bio u potpunosti zadovoljen - otkrila je Blessing i dodala da ovakve 'treninge' imaju dva puta mjesečno.

- Svaki put kad vodimo ljubav bude jako uzbudljivo - rekla je Blessing i dodala da zahvaljujući ovakvim treninzima ona i njen suprug stalno isprobavaju nove poze, prenosi Mirror.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • 06.10.2020.

    Bokte, ti bračni parovi u današnje vrijeme (par članaka već bilo) više vremena utroše na smišljanje kojekakvih strategija o začinjavanju i “oživljavanju” krevetnih aktivnosti, nego što ih doista prakticiraju. Navalite jedno na drugo čim imate slobodan trenutak, a ne preko tajnika i odvjetnika ćete još malo početi dogovarati termine i frekvenciju istih. 🤦🏻‍♀️

  • POMOCNI RADNIK 06.10.2020.

    interesantno, kod nas nitko nikog ne hebe ni zasto...valjda je to prirodno na nasim prostorima...

  • NarancaNaNavijanje 06.10.2020.

    Kakvi duhovno mrtvi ljudi

Komentiraj...
Vidi sve komentare