To je to što me zanima!

Paris Jackson i Stella McCartney u akciji spašavanja Amazone

Kćerka Michaela Jacksona i britanska dizajnerica poznata po eko modi, pokrenule su akciju s organizacijom Greenpeace, a povodom toga nastala je jednostavna modna kolekcija
Vidi originalni članak

Stella McCartney i Greenpeace žele spriječiti daljnju devastaciju amazonske prašume, a zvijezda kampanje je Paris Jackson.

Povodom akcije britanska je dizajnerica, poznata po modnim eko protokolima i korištenju veganskih tkanina, predstavila kolekciju jednostavnih majica koje nosi Jackson. Cijene majica kreću se od 2000 do 4000 kuna, a zarada od prodaje ide organizaciji Greenpeace.

POGLEDAJTE VIDEO: Torbe od drva dio su održive modne scene

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dizajnerica ima fundaciju The Stella McCartney Cares, koja konstantno radi na promociji ekoloških protokola u proizvodnji odjevnih predmeta te se 'bori' za eko pristup odijevanju i modi općenito.

SAMO LEŽERNO 10 modernih ideja kako možete kombinirati haljinu s kaputom

MODNI DODACI Ravne cipele sa zanimljivim detaljima miljenice su sezone

Inače, Stella je jedna od pionirki na ovom području, bori se za britanski zakon koji bi trebao zabraniti korištenje pravog krzna u proizvodnji i prodaji.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Rafo 02.05.2021.

    Prvo, nije kćerka nego kći. Drugo, ako piše da je Paris Jackson kći Michaela Jacksona, zašto ne piše i da je Stella McCartney kći Paula McCartneya?

Komentiraj...
Vidi sve komentare