To je to što me zanima!

Partner će nam biti privlačniji ako u rukama držimo - magnet

Odgovori onih koji su se igrali magnetiziranim blokovima sadržavali su puno više zadovoljstva, predanosti i privlačnosti prema partneru od onih koji su u rukama držali neutralne blokove
Vidi originalni članak

Najnovija studija tvrdi da su ljudi svojim partnerima atraktivniji nakon što se poigraju - magnetima. Znanstvenici koji su radili na neobičnoj studiji tvrde da i sama pomisao na posvećivanje pažnje magnetima jača osjećaj ljubavi u njihovoj vezi te povećava razinu zadovoljstva i povezanosti prema bivšim ljubavnicima. 

Za svoje otkriće krive sociološki efekt prema kojemu se ljudsko ponašanje mijenja kada ih se zatraži da se koncentriraju na određenu stvar. Vjeruju da upravo magneti jačaju osjećaj privlačnosti u mozgu, no naglašavaju da će utjecaj magneta morati još detaljnije istražiti. 

Istraživači na teksaškom Sveučilištu A&M istraživanje su proveli na 120 ispitanika starima od 18 do 22 godine koji su upravo izašli iz ljubavne veze ili se u njoj još uvijek nalaze. Ispunili su upitnik o osjećajima prema partneru prije čega su im dali magnete koji se privlače, magnete koji se odbijaju te neutralne blokove. 

Odgovori onih koji su se igrali magnetiziranim blokovima sadržavali su puno više zadovoljstva, predanosti i privlačnosti prema partneru od onih koji su u rukama držali neutralne blokove, piše Daily Mail

Eksperiment su ponovili na 150 studenata te su izbacili neutralne blokove. Rezultati su kod svih pokazali povećan osjećaj zadovoljstva. 

Idi na 24sata

Komentari 168

  • yocko 29.06.2016.

    I ja imam dobar magnet.

  • pepica1 29.06.2016.

    nikud bez magneta...

  • dušana 29.06.2016.

    ma kaki blokovi, ja kad stisnem muškića izmeđ butina, sav se od miline privuče u mene :))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare