To je to što me zanima!

Pet ideja za dekoriranje ulaznih vrata kako bi vaš dom zasjao

Ako se ove godine posebno želite potruditi oko uređenja doma za blagdane, ulazna vrata su najbolje mjesto za početak. Ne samo da će vas svečani dekor dočekati kada dođete kući, već će dodati sjaj cijelom domu
Vidi originalni članak

1.Uljepšajte vijenac 

Ako niste sami napravili vijenac i onom kupljenom možete dodati osobni pečat. Vijencu od zimzelenih grana i crvenih bobica dodajte mašnu od crvenog baršuna. Ugurajte i male zimzelene komadiće s vašeg božićnog drvca kako bi izgledao bujno.

2. Uokvirite ulazna vrata

Osim vijenca, uokvirite cijela vrata. Također, osvijetlite put do ulaznih vrata postavljanjem nekih izdržljivih vanjskih lampiona.

3. Obilježite stepenice

Stepenice do vaših ulaznih vrata ukrasite zimzelenim biljkama kako biste lijepo dočekali goste.

4. Poželite dobrodošlicu

Najjednostavniji način da se gosti osjećaju dobrodošlo je da postavite sezonski tepih ispred ulaznih vrata s porukom dobrodošlice.

5. Budite maštoviti

Ako se ne bojite biti malo maštoviti sa svojim idejama za dekoraciju ulaznih vrata, stvorite vlastitu blagdansku poruku koristeći čvrstu žicu i zimzelene grane, piše Real Simple.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • BettyBoop_011 02.12.2021.

    Baš lepo! Sviđa mi se ona ideja sa uokvirenim vratima. Jednostavno a fektno, nekoliko grančica i xenonlight novogodišnje lampice. To ću da napravim na svojim vratima. Hvala za ideju :)

  • nap 01.12.2021.

    Jos 30 dana i eto nova godina 

Komentiraj...
Vidi sve komentare