To je to što me zanima!

Pet riječi koje će vam zauvijek promijeniti život!

Od scenarista hit-serije "Seks i grad" dolazi svjetski bestseler, knjiga "Njemu baš i nije stalo" koja će vam pomoći da bolje shvatite muškarce
Vidi originalni članak

"Njemu baš i nije stalo" provokativna je i iznimno zabavna knjiga autora Grega Behrendta i Liz Tuccillo, poznatih američkih scenarista popularne serije "Seks i grad". Ova knjiga, utemeljena na jednoj epizodi poznate serije, odmah po objavljivanju postala je senzacija u cijelom svijetu, a "njemu baš i nije stalo" novootkriveni koncept kojim su se počeli baviti mediji analizirajući živote mladih, modernih, uspješnih, ali pri tom nezadovoljnih u vezama ili pak single žena. Liz i Greg podučavaju sve te žene kako mogu zaključiti da određenom muškarcu jednostavno nije dovoljno stalo do njih i prestanu gubiti vrijeme na traženje opravdanja za nezadovoljavajući odnos u kojem se nalaze. Autori poručuju: "Zaboravite sve knjige o samopomoći. Rješenje je jednostavno i jednoznačno. Ako je muškarac uistinu zainteresiran, naći će vrijeme i način da vam se posveti pa makar sutradan preuzimao dužnost predsjednika SAD-a. U protivnom, prihvatite mogućnost da 'njemu baš i nije stalo do vas' i krenite dalje sa svojim životom."
Ovu hit knjigu od sada potražite na svim kioscima i to za samo 39,90 kn, a možete je naručiti i preko webshopa 24sata! Prema ovom bestseleru snimljen je i filmski hit s impresivnom glumačkom postavom koji igra u Multipleksima Cinestar i ostalim kinima.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare