To je to što me zanima!

Pit bull se ponaša isto kao i mačke s kojima živi - preslatko

Pas Mako udomljen je kod Bethany i Samanthe sa dvije godine. One u svom stanu imaju mačke pa su ga polako navikavale, ali čini se da je Mako već prilagođen na mačke jer je radio sve što i one
Vidi originalni članak

Psi su društvena bića, ujedno su i brzi učenici i mogu se prilagoditi okruženjima širom svijeta. Mako pit bull terijer je vrlo dobar dečko i savršen primjer obje ove stvari. Samo na vrlo neobičan način.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kad su ga Bethany i Samantha Castiller posvojili iz skloništa, pitali su se hoće li se dvogodišnjak slagati sa njihovim mačkama.

- U početku smo mačke držali u odvojenom dijelu kuće, jer smo ih htjeli polako upoznati s novim psom. Počeo je skakati po malim stolovima koje smo imali oko kuće i mislili smo da je jednostavno vrlo uzbuđen i pun energije - rekla je Bethany za Bored Panda.

Ispada da, Bethany i Samantha nisu se morale brinuti. Mako je vjerojatno već znao boraviti oko mačaka, taj teritorij mu je bio vrlo dobro poznat. I to predobro poznat, čak je mislio da je i on mačka.

Kao i kod mnogih kućnih ljubimaca koji su spašeni, mogli biste reći da je upravo Mako odabrao svoju novu obitelj.

- Kad smo otišli u prihvatilište za kućne ljubimce, Mako je pogledao preko ramena i dao nam izravan kontakt očima i tada smo se zaljubili u malog. U to je vrijeme izgledao poput bubamare jer mu je glava bila toliko veća od tijela. Odmah nam se svidio - rekla je Bethany.

Tek što su Bethany i Samantha upoznali psića s mačkama shvatili su da on nekako djeluje poput njih. 

- On je stalno išao za njima, skakao. Radio je sve isto što i one. Htio je stalno biti oko njih - rekle su Bethany i Samantha. 

Čini se da je Mako očito odrastao s mačkama u svom bivšem domu, zbog čega je prigrlio mačke pokrete i ponašanje.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • crowal 16.08.2020.

    Životinje su pametnije i imaju više emocija nego ljudi

  • soxa 16.08.2020.

    Točno

Komentiraj...
Vidi sve komentare