To je to što me zanima!

Pogledajte kako izgleda odmor u prekrasnim ledenim hotelima

Ovi hoteli nalaze se diljem svijeta i obnavljaju svake godine, a mnogi su ukrašeni impresivnim skulpturama od leda, umjetninama, smrznutim namještajem i s još mnogo toga
Vidi originalni članak

Hotel de Glace, Kanada

Ovo je jedini ledeni hotel u Sjevernoj Americi i otvara se svake zime od siječnja do ožujka. U potpunosti je napravljen od snijega i leda. Ima veliku dvoranu, kapelicu, ledeni tobogan, sobe i apartmane. Mijenja svoju strukturu svake godine, ali uvijek nudi 21 sobu i tematske apartmane.

Dodatne informacije i fotografije pogledajte ovdje.

Hotel Ice, Rumunjska

Ovaj ledeni hotel u Rumunjskoj gradi se svake godine u potpunosti od snijega i ledenih blokova izvađenih iz obližnjeg ledenjačkog jezera. I svake godine hotel ima novu temu. Gosti mogu spavati u dvokrevetnim sobama ili igluima – svi su opremljeni životinjskim krznom i termo posteljinom. Dodatne informacije i fotografije pogledajte ovdje.

SnowCastle Resort, Finska

Snowcastle se svake godine gradi od snijega i leda u Kemiju u Finskoj, a može se pohvaliti nevjerojatnom smrznutom umjetnošću i toboganom, od siječnja do travnja. Informacije oko smještaja potražite ovdje.

Icehotel, Švedska

Kada se vode rijeke Torne zalede, led se koristi za stvaranje ovog hotela. Osim 15-20 standardnih ledenih soba, koje dolaze s krevetom napravljenim od leda, hotel također ima 12 umjetničkih apartmana jedinstveno dizajniranih i ručno izrezbarenih svake godine. Dodatne informacije potražite ovdje.

Za one koji se žele vjenčati na ovom nevjerojatnom mjestu, tu je čak i prekrasna dvorana za ledene ceremonije koja se nalazi unutar hotela.

Village Iglu, Kuhtai, Austrija

Ovo iglu 'selo' nudi snježne sobe s LED svjetlima i krevetima koji dolaze s ovčjom kožama i zimskom vrećom za spavanje. Postoji čak i ledeni bar koji poslužuje pića u ledenim čašama - za potpuno smrznuto iskustvo, piše Metro.

Sve informacije oko smještaja i još fotografija pogledajte ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sljastrava 13.12.2021.

    To odmor?U ledari?Svašta!

  • djuro 987 13.12.2021.

    Ima li tamo grijanja?

Komentiraj...
Vidi sve komentare