To je to što me zanima!

Pogledajte kako pripremiti marinirana svinjska rebrica

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Svinjska rebrica pripremaju se na različite načine u svim kuhinjama svijeta. Svi recepti preuzeti su s kulinarskog portala WWW.CROCHEF.COM
Vidi originalni članak

Marinirana svinjska rebrica, odnosno "spareribs", pripremaju se na različite načine u gotovo svim kuhinjama svijeta. Izvanredno slasna i ukusna, pa vam od srca preporučamo da se ne mučite sa nožem i viljuškom: primite ih u ruku, po želji umočite u malo "Barbecue" (roštilj) umaka i udri brigu na veselje!

Sastojci:
1,6 kg carskog mesa (rebrica), 3 žlice bistrog meda, 100 ml soka od ananasa, žlica dijon senfa, tabasco, sol, ulje

Priprema:
U zdjelicu stavimo med, ulijemo sok od ananasa, 100 ml ulja, dijon senf i tabasco po želji. Od carskog mesa, nožem razdvojimo rebrica, presječemo ih napola i posolimo. Zatim rebrica stavimo u lim za pečenje, malo posolimo, premažemo pripremljenom glazurom i ostavimo da se mariniraju, po prilici jedan sat. Marinirana svinjska rebrica, stavimo peći u zagrijanu pećnicu, na 220°C, 40-ak minuta. Tijekom pečenja rebrica okrećemo kako bi se jednoliko ispekla

www.crochef.com

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare