To je to što me zanima!

Pokazala kako uz samo jedan sastojak ukloniti mrlje od znoja

Chantel Mila otkrila je da koristi tablete za čišćenje zubne proteze kako bi se riješila tvrdokornih mrlja od znoja s bijele odjeće. One imaju svojstvo izbjeljivanja i razgrađuju mrlje na bijeloj odjeći
Vidi originalni članak

Uklanjanje mrlja od znoja s bijele odjeće ponekad zna biti iscrpljujuće, ali uz ovaj sastojak to više ne bi trebao biti problem. Chantel Mila je na TikToku pokazala kako je uz pomoć tablete za čišćenje zubne proteze uklonila žute mrlje s bijele odjeće.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Potopite odjeću u toplu vodu i dodajte dvije tablete za proteze. Ostavite da tako stoji pola sata i operite odjeću kao i inače - napisala je u videu.

Tablete za proteze imaju svojstva izbjeljivanja i razgrađuju mrlje na bijeloj odjeći. Chantel je pokazala rezultate 'prije' i 'poslije', otkrivajući da su tvrdoglave mrlje u potpunosti uklonjene, a odjeća joj je ponovno postala besprijekorno bijele boje.

@mama_mila_

🧼 Follow for more time-saving cleaning hacks 🧼 ##laundrytok ##laundryhacks ##cleaninghacks

♬ Let Me Think About It - Ida Corr & Fedde Le Grand

Video je prikupio tisuće pregleda, a njezini pratitelji bili su impresionirani ovim trikom, piše Mirror.

- Dobar savjet - bio je jedan komentar.

- Tko bi se ovoga sjetio. Hvala vam - dodala je druga.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Tiha Žena 09.05.2021.

    Ili kupite one rupčiće za izbjeljivanje, K2 kako već, u mileru i ubacite u vešmašinu i sve 5. Ali ako volite zezanciju s namakanjem, otapanjem i bacanjem love.... pa i to je ok

  • nap 09.05.2021.

    super

Komentiraj...
Vidi sve komentare