To je to što me zanima!

Pokažite ljubav svima koje volite: Poklonite im poljubac

Ne zna se kad je točno ljubljenje počelo. Neki smatraju da je poteklo iz odnosa majke s djetetom, a drugi da je čovjeku to jednostavno u prirodi od početaka čovječanstva.
Vidi originalni članak

Poljubac je znak naklonosti koji se koristi u cijelom svijetu na mnogo načina, bilo da se radi o romantičnom francuskom poljupcu ili onom platonskom u obraz. Danas je idealan dan da pokažete nekome koliko ga volite i cijenite.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

To može biti član obitelji, voljena osoba, prijatelj ili jako dobar kolega. Ne zna se kad je točno ljubljenje počelo. Neki smatraju da je poteklo iz odnosa majke s djetetom, a drugi da je čovjeku to jednostavno u prirodi od početaka čovječanstva. Kako god bilo, ljubljenje je predivno i danas se posebno ljubite.

ZA VANJSKE I UNUTARNJE BILJKE Saznajte kako će vam preživjeti biljke - dok ste vi na godišnjem

Neka vam današnji dan posluži kao sjajna „službena“ prilika da nekome pokažete svoju naklonost, prijateljstvo ili otvorenu simpatiju. 

Ljubljenje ipak nije samougodna zanimacija, nego je i  zdrava aktivnost.. Osim što pobuđuje pozitivan osjećaj sreće, ljubljenje je korisno jer sagorijeva 6 kalorija u minuti,  doprinosi većoj proizvodnji sline koja pročišćava usta te nas može osloboditi stresa.

MALO INSPIRACIJE Top 19 ljetnih muških frizura kojima ćete privući pažnju žena

Idi na 24sata

Komentari 3

  • R.E.M. - Losing 22.06.2022.

    Ja volim omamu. 😘

  • Nap7 22.06.2022.

    Poljubac uvijek

  • melonne 22.06.2022.

    Uzalud poljubac pa taman i prijateljski....ako je srce nijemo....🤷‍♀️

Komentiraj...
Vidi sve komentare