To je to što me zanima!

Pokažite noge! Klasične minice u novom ruhu - rese, prugice...

Minicu je izumila 1962. britanska dizajnerica Mary Quant nazvavši je prema omiljenom automobilu, a želja joj je bila kreirati odjeću u kojoj se klijentice mogu slobodno kretati
Vidi originalni članak

Kad se britanska manekenka Jean Shrimpton pojavila 30. listopada 1965. na konjičkom derbiju u Melbourneu u haljini iznad koljena, bez najlonki i šešira, izazvala je skandal koji će zauvijek promijeniti modnu povijest. 

Minicu je izumila 1962. britanska dizajnerica Mary Quant nazvavši je prema omiljenom automobilu, a želja joj je bila kreirati odjeću u kojoj se klijentice mogu slobodno kretati. Ove sezone hit su sve samo ne klasični modeli. Rese, geometrija, uzorci poput prugica... sve se to može naći na omiljenom klasiku mnogih žena. 

Boho model, Zara, 349,90 kn

Prugasta, Mango, 249,90 kn

S resama, H&M, 150 kn

Traper model, Bershka, 149,90 kn

Idi na 24sata

Komentari 87

  • Ticaa 17.05.2016.

    Obožavam :))))))))

  • ibee 16.05.2016.

    a nemogu kad sam debela

  • Honduras 16.05.2016.

    Sjedi Mujo popodne u kafani i lagano pijucka rakijice, pa osjeti da je gladan. Okrene se on po kafani, vidi da nema Hase pa ga nazove na mobitel: - Haso, bolan, jel' stižeš ti skoro do kafane? Haso uzvrati: - Eto me za des' minuta jarane, upravo krećem ... Mujo ga zamoli: - E, super ... ajd' mi kupi nešto u pekari po putu! Haso odgovori: - Može, jarane, a šta'š da ti uzmem? Mujo ispali k'o iz topa: - Dopičnjak! Haso zbunjeno upita: - Kak'i crni dopičnjak iz pekare, bolan? Mujo se nasmije: - Ma to ti je ono pecivo što im uvijek do pice stoji, al' vazda zaboravim kako se zove!

Komentiraj...
Vidi sve komentare