To je to što me zanima!

Pokušajte napraviti tjesteninu koja se radi još od 13. stoljeća

Jedenje rezanaca se povećava u hladnijim mjesecima za 20 posto u odnosu na ljeto, pa je ovo jedinstvena prilika da ih počnete jesti. Osobito danas, kad se obilježava Dan rezanaca
Vidi originalni članak

Rezanci su fina tjestenina koja se radi od jaja. S druge strane, sva ostala tjestenina većinom ne sadrži jaja pa je to najveća razlika. U Americi su sastojke rezanaca čak regulirali i zakonom pa se tako moraju sastojati od najmanje 5,5 posto jaja.

Jedenje rezanaca se povećava u hladnijim mjesecima za 20 posto u odnosu na ljeto, pa je ovo jedinstvena prilika da ih počnete jesti. Osobito danas, kad se obilježava Dan rezanaca.

DAN ISTRAŽIVANJA VIRUSA Kako se uspješno čuvati? Opasni virusi nalaze se svuda oko nas

Jedu se od 13. stoljeća, kad su ih radili pekari. Ako nikad niste radili rezance, danas je idealan dan da to isprobate.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Nap7 06.10.2022.

    Rezanci s povrćem su najbolji

Komentiraj...
Vidi sve komentare