To je to što me zanima!

Posjetite tribinu Zdrave Krave i saznajte sve o mršavljenju

Cilj je tribine staviti naglasak na probleme vezane uz prekomjernu tjelesnu težinu i mršavljenje, te uz odgovore stručnjaka pripremiti organizam na zdrave promjene
Vidi originalni članak

Gotovo polovica Hrvatske s dolaskom proljeća kreće u borbu s viškom kilograma. Dugi dani i sunčano vrijeme omogućavaju nam da više vremena provodimo na svježem zraku, a vrtovi i tržnice puni su raznovrsnog i zdravog voća i povrća. Dug boravak u teretani i gladovanje nisu najbolji način za zdravo gubljenje kilograma, stoga je pravo vrijeme da pripremite svoj organizam i iskoristite ono najbolje što nudi ovo godišnje doba. 

Danas dođite na tribinu portala zdravakrava.hr u Novinarski dom u Zagrebu s početkom u 18h

Postoji li neki unutarnji mehanizam koji nam ne dopušta da smršavimo i kakvu ulogu pri tome zaista imaju geni i hormoni? Zašto se tješimo hranom i pretvaramo je u glavnog neprijatelja organizma? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja prenijet će vam doktori i nutricionisti na tribini portala zdravakrava.hr u četvrtak, 14. ožujka u 18:00 sati u Novinarskom domu u Perkovčevoj 2.

Tim stručnjaka čine:
Doc.dr. Sanja Musić Milanović
Dr.sc. Ignac Kulier, nutricionist
Dr. med. Milan Mazalin, opća medicina
Dr. Sandra Ferenčić-Ćuk, psihijatar-psihoterapeut
Mr. Ana-Marija Jagodić Rukavina, kineziolog, AM JR inovatorica body tehnike
Sonja Njunjić, predsjednica Udruge za prevenciju prekomjerne težine (UPPT)
Počasni gost – Ivana Šundov Hojan također će odgovarati na vaša pitanja te otkriti koje su njene tajne održavanja dobre linije

Pripremite što više pitanja i dođite - ulaz na tribinu je besplatan, a posjetitelje očekuje i nagradna tombola za koju je poklone osigurao glavni pokrovitelj tribine Modifast.

Zdravakrava.hr – moj vodič kroz vitalnost

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zagi29 14.03.2013.

    Tak bumo svi mršavi uskoro. Građanima bi bolje došla nekakva mađionačarska tribina ''Kak iz ničega napraviti nešto''. To bi bil potez.

  • ivanfilip 10.03.2013.

    Molim pojasniti naziv "Zdrava krava"??!

Komentiraj...
Vidi sve komentare