To je to što me zanima!

Posljednji dobitnik 5000 kn je objavljen! Čestitamo!

S krajem radnog tjedna doznali smo i posljenjeg od pet pobjednika nagradnog natječaja. Svima zahvaljujemo na sudjelovanju!
Vidi originalni članak

Znamo i posljednjeg pobjednika u našem natječaju - to je Hrvoje Oštrić i njegovi prijatelji koji su ostvarili 14.246 prijava. Svaka čast na upornosti i dobroj organizaciji! Čestitamo svim pobjednicima, a ostalima zahvaljujemo na sudjelovanju uz obećanje novih igara koje slijede uskoro! Zahvaljujemo i našem partneru, Diners Clubu koji vas poziva da isprobate Diners ProFile - jedinstvenu besplatnu uslugu, prvi put na hrvatskom tržištu dostupnu jedino korisnicima Diners Club kartica. Testirajte Diners ProFile

Dobitnici ostalih ciklusa natječaja su:
1 - Dragutin Hrenek
2 - Josip Nekić
3 - Daniel Čelan
4 - Ružica Jerbić

Detaljna pravila sudjelovanja u natječaju pročitajte ovdje!

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Natkazg 14.03.2010.

    Koga vi ovdje radite budalom??? Znači, 5 osoba može istovremeno klikati svatko sa svog kompjutera upisujuci pritom jedno ime, o ono, 5 različitih IP adresa vas ne brine??? Nije fer. Jedna osoba pa koja stvarno SAMA ima najviše prijava.

  • angeIina 14.03.2010.

    nek objave koliko je puta pobjednik ispunio,tak da znam dal imam šanse,ak je tisuću puta, ja toliko sigurno neću na kompu visit:D

  • Zeljk0 14.03.2010.

    ovo je namješteno! legitimno bi bilo: najveci broj prijava od jedne osobe s iste IP adrese... a ne da doma mama, tata, djed, baka, sin i unuk unose iste podatke..to je varanje..

Komentiraj...
Vidi sve komentare