To je to što me zanima!

Potraga za Nemom - posljednja iz kolekcije!

Prekrasne, raznobojne ilustracije i najljepše priče ikad ispričane oduševit će i vas i vaše dijete - kao i brojne generacije koje su na njima odrasle
Vidi originalni članak

Naša su djeca centar našega svijeta i uvijek im želimo samo najbolje. Stoga im pružamo sve što možemo u nadi da će njihovo djetinjstvo i život biti bolji i sretniji od naših. Od malih im nogu pokušavamo usaditi prave moralne vrijednosti i usmjeriti ih tako da ostvare sve svoje snove i budu uspješni u životu. Prije spavanja s ljubavlju im pričamo priče koje su nama pričale naše mame - Snjeguljicu, Pepeljugu, Robina Hooda, Alisu u Zemlji čudesa, Petra Pana, Bambija i druge. Maštovite su to vizije braće Grimm, Hansa Christiana Andersena, Jamesa M. Barriea i drugih slavnih dječjih pisaca pretočene u prekrasne priče koje i danas zauzimaju posebno mjesto u našim srcima.
Sve je ove, i mnoge druge, priče na svoj jedinstven način ispričao i Walt Disney, legendarni vizionar koji je svojim djelima pomaknuo granice ljudske mašte. Od njih je tvorio animirane filmove koje su vidjeli milijuni ljudi, a ilustracije iz tih filmova sada su pretočene u prekrasne slikovnicve koje djeca obožavaju. 
Dobro poznate likove pronađite upravo u jedinstvenoj kolekciji slikovnica koju vam predstavljaju 24sata i Egmont. Samo za vas donosimo 20 originalnih Disneyjevih slikovnica prepunih prekrasnih ilustracija koje će vaša djeca odmah zavoljeti. Priča prije spavanja tako će postati još zanimljivija, a pomoću slikovnica vaša će djeca svladati i prva slova i zavoljeti knjige i čitanje. Kroz bajke, ona će naučiti da ljubav i dobrota uvijek pobjeđuju, a njihovi će snovi biti slatki i mirni.
Svaku od 20 slikovnica potražite petkom na kioscima za samo 29,90 kn. Iskoristite ovu priliku i sakupite cijelu svevremensku kolekciju. Ukoliko na kioscima propustite dio kolekcije, posjetite naš web shop na adresi: www.24sata.hr/shop. Ovdje možete pronaći i ostale proizvode iz ponude 24sata: knjige, DVD-e i CD-e. Nakon narudžbe artikli vrlo brzo stižu na vaš kućni prag!

"POTRAGA ZA NEMOM" U PRODAJI OD 30. SIJEČNJA
Od petka, 30. siječnja, za samo 29,90 kuna na svim kioscima nabavite poseljednju, dvadesetu slikovnicu iz kolekcije - "Potraga za Nemom". Ova se priča prvi puta pojavljuje u kolekciji Disneyjevi klasici i prvi ju je put moguće kupiti na kioscima.
Malenog Nema, ribu klauna, uhvatio je ronilac na koraljnom grebenu i otplovio u nepoznatom smjeru! Njegov otac Marlin je izvan sebe, ali čvrsto je odlučio pronaći sina. To baš i nije najlakši zadatak u ogromnom oceanu dok uz put vrebaju mnoge opasnosti. Ipak, nepokolebljivi otac pronašao je put do sydneyjske luke, a niti mali Nemo nije mirovao tijekom zatočeništva u akvariju - odlučio je: pobjeći će i vratiti se ocu...

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare