To je to što me zanima!

Prada, Versace, Bulgari - svi doniraju talijanskim bolnicama

Luksuzne kompanije u doba krize povezane s virusom korone doniraju novac ili ustupaju svoje laboratorije kako bi pomogli onima kojima je to danas najviše potrebno
Vidi originalni članak

Prada je najavila da će donirati financijska sredstva za bolnice u Milanu: Sacco, San Raffaele i Vittore Buzzi, objavio je Vogue.

Donatella Versace donirala je 200.000 dolara za jedinicu intenzivne njege u milanskoj bolnici San Raffaele.

Kompanija Bulgari također je financijskim sredstvima pridonijela funkcioniraju istraživačkog centra u Istituto Lazzaro Spallanzani u Rimu, koji radi na istraživanju virusa korone. 

Kompanija LVMH donirala je 2.2 milijuna dolara za organizaciju Crvenog križa u Kini te nastavlja pomagati proizvodnjom besplatnih antibakterijskih gelova za francuske bolnice.

Influencerica Chiara Ferragni pokrenula je akciju skupljanja sredstava koja je već prikupila oko 4 milijuna dolara za talijanske bolnice.

Giorgio Armani donirao je gotovo 1.4 milijuna dolara talijanskim bolnicama, uglavnom smještenima u Rimu i Milanu.

Marco Bizzarri, šef kompanije Gucci, uplatio je više od 100.000 dolara za bolnice u regiji Emilia-Romagna, koje imaju najveću koncentraciju oboljelih od korona virusa.

Modna kuća Sergio Rossi donirala je oko 100.000 dolara za bolnice u Milanu, Fatebenefratelli i Luigi Sacco.

Renzo Rosso, vlasnik Diesela, pozvao je preko Instagrama da doniraju direktno u njegovu Fundaciju Only The Brave, kako bi skupili sredstva za manje lokalne zajednice koje imaju problema usred epidemije korona virusom.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mily 18.03.2020.

    sad kad krenu sa doniranjem naše ,,poznate kompanije,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare