To je to što me zanima!

Praktični savjeti kako zadržati preplanuli ten i nakon ljeta

Ulje pasjeg trna jedan je u nizu proizvoda koji mogu pomoći što dulje zadržati preplanuli ten, a možete ga uključiti u neke od prirodnih recepata za ulja i maslace za tijelo
Vidi originalni članak

Povremeno sunčanje nakon dolaska s mora može uvelike produljiti trajanje vaše boje ako želite zadržati preplanuli ten što je dulje moguće. Takvo sunčanje možete provoditi do kraja listopada.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, sunčanje u kasnijim mjesecima potrebno je obavljati u ranijim satima jer sunčevo zračenje slabi. Također, bitno je redovito nanositi proizvode za očuvanje preplanulog tena ili one koji sadrže karotenoide. Važno je i tuširati se hladnom vodom ili izbjegavati previše toplu jer ona vodi dehidraciji, a zatim i guljenju površinskog sloja kože.

LAKO I JEDNOSTAVNO Pripravci iz kućne radinosti za oporavak kose i kože od mora

Pranje spužvicama također nije poželjno jer spužvice i pomagala za čišćenje kože uklanjaju površinski sloj kože. Za uklanjanje boje ovom metodom potrebno je nešto dulje od pilinga, no svejedno se preporučuje izbjegavati ga.

ISPROBAJTE RECEPT Prirodna njega kože: Napravite si kod kuće hidratantni losion

Ulje pasjeg trna jedan je u nizu proizvoda koji mogu pomoći što dulje zadržati preplanuli ten, a možete ga uključiti u neke od prirodnih recepata za ulja i maslace za tijelo ili se odlučiti na već gotove proizvode.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare