To je to što me zanima!

Pratt je pozirao s plastičnom bočicom pa ga Momoa napao

Stvarno cijenim tvoj rad, ali što je s bočicom? Zar ne znaš da je štetna za okoliš? Ovom fotografijom potičeš ljude da koriste plastiku. To nije u redu, napisao je Momoa
Vidi originalni članak

Plastične bočice za vodu su zadnjih godina postale jedan od najomraženijih predmeta jer su ljudi postali svjesni njezinih štetnosti za prirodu. Ekologiju podržavaju i slavni pa je tako glumac Jason Momoa napao kolegu Chrisa Pratta, koji je na društvenoj mreži objavio fotografiju iz teretane. Ona ne bi bila sporna da Pratt u ruci ne drži plastičnu bočicu s vodom.

- Stvarno cijenim tvoj rad, ali što je s bočicom? Zar ne znaš da je štetna za okoliš? Ovom fotografijom potičeš ljude da koriste plastiku. To nije u redu - napisao je Momoa. Pratt mu je brzo odgovorio na komentar.

NEKA BLISTA Prije pečenja kolača: Evo kako lako očistiti pećnicu bez muke

- Potpuno si u pravu. Inače uvijek sa sobom nosim bočicu za višestruku upotrebu. Nisam znao što s rukama pa mi je netko dodao ovu bočicu. Potpisujem sve. Ni ja ne želim da nam svijet bude prekriven plastikom - opravdao se glumac Pratt.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Borna.2 11.12.2019.

    Aquaman je leftard...

  • komilica 10.12.2019.

    A jbt koliko brige za okoliš. Pa sve je štetno. I Momoa kao i mi svi proizvodimo co2 dok izdišemo. I to je štetno. I šta sad? Bitno je kako se taj otpad zbrine. Onda bi trebalo sve zabraniti pa u kameno doba- nazad svi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare