To je to što me zanima!

Prave ljepotice: Žene iz cijelog svijeta bez šminke, silikona...

Projekt Atlas ljepote dokazuje da ljepota nije uniformirana, a prvenstveno je čini duša koja se ogleda u očima. Mihaela Noroc slikala je obične cure diljem svijeta
Vidi originalni članak

Fotografkinja Mihaela Noroc čvrsto vjeruje kako ne postoji univerzalan kriterij ljepote, osobito ne onaj silikonski i 'fotošopirani' kojeg posljednjih godina mediji sve češće propagiraju. Upravo on stvara komplekse i nameće pritisak stvarnim i prirodnim djevojkama i ženama diljem svijeta koje nisu modeli niti manekenke, a njihovu ljepotu Mihaela je vješto dočarala u projektu Atlas ljepote.

Pogledajte ljepotice koje je snimila na svojim putovanjima kroz nekoliko zemalja diljem svijeta, a nada se kako će u sljedećih nekoliko godina obići još mnogo više. Možda na svojim putovanjima navrati i do Hrvatske kako bi fotografirala naše ljepotice.

Pogledajte video:

Pogledaje fotogaleriju ljepotica koju je napravila, a tražila se prirodna i "autentična" lica, bez intervencija plastične kirurgije, teške šminke i skupe odjeće.

 

Idi na 24sata

Komentari 131

  • tiha voda_492 29.03.2016.

    ljepotice,prave ljepotice....

  • Lun@ 777 28.03.2016.

    Prošetajte svojim gradom. Sigurna sam sto posto, da će kod nas svaka druga-treća moći konkurirati za prirodnu ljepoticu. Kad si lijep iznutra (odnosno sretan i zadovoljan, možda zaljubljen) to se izražava i na vanjsku ljepotu. I još nešto, osobnost je ipak najbitnija, ne sve izgledati kao lutke iz izloga.

  • Hijacinta 28.03.2016.

    Sve današnje "ljepotice" se i operiraju da bi izgledale poput žena na slikama ove fotografkinje koje imaju savršenu konstrukciju lica, noseve, jagodice, usne, kosu...plavuša na kraju je savršena, kao i ona cura iz UK, New Yorka, skoro sve, da ne nabrajam. Samo rijetke su prirodno obdarene time, zato i služe plastičari čiji rad se na žalost uvijek vidi bez obzira koliko dobar bio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare