To je to što me zanima!

Pravilno odabrana boja kose briše akne i bore

Ljudima tople, ali svijetle puti najbolje pristaju pepeljaste, brončane i zlatne nijanse te boja meda,, a hladnoj puti pristaje boja šampanjca
Vidi originalni članak

Ako brzo tamnite na suncu te volite nositi zlatni nakit i odjeću jer vam dobro pristaju, to znači da je vaša put toplih nijansi. Kako bi se postigao kontrast, naglasile oči i zdravi sjaj lica stručnjaci savjetuju da odaberete boju za kosu koja je tamnija od prirodne puti. Ljudima tople, ali svijetle puti najbolje pristaju pepeljaste, brončane i zlatne nijanse te boje meda i karamele. Tamnoputijima se također preporučuje boja karamele, ali i tamnosmeđe nijanse. Hladni tipovi trebaju izbjegavati boje koje imaju crveni pigment ili zlaćani odsjaj jer lice tad poprima blijed i umoran izgled. Svjetlije djevojke neće pogriješiti odaberu li boju šampanjca, a tamnijima bolje pristaje smeđa ili crna. Potamnite li kosu, naglasit ćete oči, ali i djelovati starije.
CRNA: Izbjegavajte crnu boju ako imate suhu kosu, prhut ili probleme sa sijedima. Crna će istaknuti oči, ali i podočnjake. Najbolje odgovara toploj puti crvenkastog tena.
PLAVA: Ako ste blijedi, izrazito svijetle nijanse plave će istaknuti sve nepravilnosti kože lica. S druge strane, plava kosa istaknut će boju vaših očiju.
CRVENA: Crvena kosa pristaje svjetlijoj puti. Imate li problematičnu kožu i crvenkast ten, dobro razmislite prije no što se obojite u crveno jer ćete istaknuti nedostatke

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Nevenka 27.09.2007.

    A kako da pomladim supruga?

Komentiraj...
Vidi sve komentare