To je to što me zanima!

Predigra počinje 'vrućim' SMS porukama na mobitelu

Tekstualnim porukama u samo nekoliko riječi možete opisati što će uslijediti kad ostanete nasamo, skrivenu fantaziju ili reći što vas “pali”
Vidi originalni članak

Svakog mjeseca zaljubljeni Britanci pošalju 235 milijuna seksi SMS poruka. Tvrde da tako najskrivenije želje lakše pretvaraju u stvarnost. Tekstualnim porukama u samo nekoliko riječi možete opisati što će uslijediti kad ostanete nasamo, ispričati kratku fantaziju ili mu reći što vas “pali”. Ne postoji pogrešno mjesto za slanje SMS-a “zločestog” sadržaja, bilo da je riječ o poslovnom sastanku ili druženju s prijateljima. Naime, ova vrsta flerta potpuno je sigurna čak i ako partnera zavodite na javnome mjestu. Osim što će vas uzbuditi to što činite nešto “zločesto”, partnera ćete oduševiti maštovitošću jer, skriveni iza zaslona, postajete lik iz svoje, ali i njegove mašte. Predstavite mu se drugim imenom, izmislite novu boju kose i recite mu nešto što ne zna o vama. Što ste slobodniji u opisima, više ćete partnera “navući” na priču.  No najbolje od svega je to da predigra SMS-ovima može trajati cijeli dan. A nastavak tek slijedi. Romantičari će u tekstualnim porukama pronaći idealnu zamjenu za zaboravljena ljubavna pisma, a citati i stihovi zvučat će manje staromodno. Želite li oživjeti romantičnu fazu veze, iznenadite partnera prisjećanjem na prvi poljubac ili izlazak.





VEČERAS SAM SPREMNA NA SVE
SMS počnite opisom donjeg rublja. “Odaberite” svilu, čipku ili saten i opišite materijal na dodir. Neka “osjeti” miris vašeg parfema i glatkoću kože. Recite mu da s nestrpljenjem očekujete njegov povratak s posla i da ste spremni na sve što poželi.

FRAZE GASE STRASTI
Oprezno sa sladunjavim izjavama jer biste mogli pokvariti dojam seksi poruka. Ili ohladiti partnera. Izbjegavajte fraze poput “nebo iznad nas je posuto zvijezdama”. Osim ako niste u prvom razredu srednje škole. Patetični opisi prikladniji su za duhovite SMS poruke.

MOBITEL U RUKE I ZAKAŽITE SPOJ
Čak i ako ste samo nekoliko metara udaljeni od partnera, iznenadite ga SMS-om. “Smajlić” će biti dovoljan da ga oraspoložite te mu vratite osmijeh na lice. Pogotovo jer ga ne očekuje. Recite mu da ga volite ili dogovorite sastanak za pet minuta u spavaćoj sobi.

ŽENE 'PALE' KOMPLIMENTI
Zavodite li partnericu, počnite komplimentom. Izjave poput “Jutros si mi bila baš zgodna” ili “Volim tvoje usne” bit će dovoljne da joj “zapalite” maštu. Recite joj da cijeli dan mislite na nju. Eksplicitni SMS-ovi mogli bi je ohladiti, pa ih zato izbjegavajte.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare