To je to što me zanima!

Predivno: Moja djeca žive bez TV-a i drugih modernih uređaja

'Vjerujem da je najbolje kada mi djeca dođu kući prekrivena blatom, kada trče i igraju se gdje god požele i kada žive u skladu s prirodom. Oni pripadaju ovdje - divlji i slobodni'
Vidi originalni članak

Niki Boon počela se baviti fotografijom dok je živjela u Škotskoj, ali kako je vrijeme prolazilo, polako je zapostavila taj hobi. Preselila je na Novi Zeland, dobila četvero djece i živi na selu. Promatrajući svoju djecu kako se zabavljaju po cijele dane, uzela je ponovno fotoaparat u ruke.

- Moja djeca žive bez televizora i ostalih modernih elektroničkih uređaja. Nekima se takav način života može činiti nekonvencionalnim, ali ja sam zaista sretna što sam izabrala živjeti sa svojom obitelji u ovom čarobnom mjestu - ispričala je za BrightSide.

"Dokumentiram dane svoje djece u prirodnom okruženju dok se nesputano igraju. To je fizički zapis o njihovom djetinjstvu, životu kakav je, o stvarnosti."

- To je također odraz djetinjstva duboko ukorijenjenog u mojoj prošlosti kada sam uživala u potpunoj slobodi. Takvo djetinjstvo sada prenosim na svoju djecu - kaže ova žena.

"Vjerujem da je najbolje kada mi djeca dođu kući prekrivena blatom, kada trče i igraju se gdje god požele i kada žive u skladu s prirodom. Oni pripadaju ovdje - divlji i slobodni."

"Ništa ne stoji između njihovih mladih duša i prirode. Iskreno želim da se drugi ljudi prisjete svojeg djetinjstva kroz ove moje fotografije"

Sloboda u kojoj žive ova djeca je dragocjena.

Roditeljima pomažu oko svih poslova na farmi.

Pogledajte više fotografija na njezinom Facebook profilu.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • +Shalom+MI86+ 09.03.2017.

    kod male djecice televizori dovode do autizma.. niti im ne treba dati da gledaju..

  • registrykiller 09.03.2017.

    Sve ide u pm.

  • split84 08.03.2017.

    Mediji su sotone

Komentiraj...
Vidi sve komentare