To je to što me zanima!

Predjesensko brzo čišćenje: Sve što ne nosite, darujte. Detaljno pregledajte ladice i ormare

Povratak s godišnjih pravo je vrijeme za uvođenje reda u ormare i na police. proberite odjeću koju su djeca prerasla. Darujte je nekom ili prodajte da osigurate bar dio novca za nove dječje tenisice
Vidi originalni članak

Vratili ste se s godišnjeg i uhvatili u koštac s vlastitim povratkom na posao te povratkom djece u školu? Vrijeme je za prilagodbu na nove izazove, a jedan od prvih koraka trebalo bi biti raščišćavanje starog školskog pribora i bacanje onog što se više ne može koristiti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

To će pomoći da lakše napravite popis onoga što treba kupiti i smanjiti nered u kući. Potom proberite odjeću koju su djeca prerasla. Darujte je nekom ili prodajte da osigurate bar dio novca za nove dječje tenisice.

HIGIJENA DOMA Ovo je jedno od najvećih legla bakterija u WC-u, zdravlje ćete sačuvati redovitim pranjem

U isto vrijeme dobro je početi pripremu ljetne odjeće za pospremanje kako biste na prednje police izvukli komade za hladnije dane. Provjerite čemu nedostaju gumbi, što treba prošiti jer se lani negdje rasparalo te operite odjeću na kojoj su zaostale mrlje.

DA BLISTAJU Evo kako ukloniti tragove vode sa slavina - treba vam papir koji vjerojatno već imate doma

Ovo je dobro vrijeme i za pregled ladica te polica u koje odlažemo “sve i svašta”, kako biste raščistili nered. Raščistite i zalihu starih mobitela i računala koja više ne rade.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare