To je to što me zanima!

Prednost kupovanja u second handu: Svaki predmet ima priču

Godina na izmaku iz više je razloga popularizirala second hand kupovinu, a osim odlične uštede, tu su i drugi benefiti koje razumiju ljubiteljice kreacija s dobrom pričom
Vidi originalni članak

- Najviše od svega volim samu činjenicu da nikad ne znaš na što ću naletjeti. Svaki put je iznenađenje, svaka kupovina je jedinstvena i ima priču, povijest - komentirala je majstorica u kupovini second hand stvari, Yusra Siddiqui za Whowhatwear.

Godina koja je vratila klasike kao elemente svakodnevnog odijevanja, a primirila trčanje za trendovima, donosi fokus na second hand stvari.

POGLEDAJTE VIDEO: Novu odjeću prije nošenja treba oprati

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kreacije poput trench kaputa i jednostavnog blejzera te lepršave haljine, simboli su sedamdesetih, osamdesetih i devedesetih. Upravo stvari iz tih stilskih razdoblja pronalazimo u današnjim dućanima s rabljenom robom.

- Istovremeno štedite novac i brinete o okolišu, što je dodatan bonus. Tu nema nikakvih tekućih trendova koje slijedim, već biram ono što mi se sviđa - istaknula je Siddiqui.

CRVENA JE ZAKON Hit za kraj godine: Bezbrižne majice za opuštene trenutke

Second hand dućani i oni s rabljenim kreacijama donose brojne klasike koje je lako stilski primijeniti u svakoj sezoni, a kako je prije kvaliteta same izrade bila često bolja, investicija se isplati.

POGLEDAJTE FINALE PRVOG HRVATSKOG DIY SHOWA:

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare