To je to što me zanima!

Preslatke blizanke proslavile 100. rođendan kao "djevojčice"

Ove Brazilke toliko su pune života da je teško povjerovati da su napunile 100 godina. Zajedno imaju 11 djece i 54 unučadi i praunučadi. Za rođendan su dobile foto snimanje
Vidi originalni članak

Profesionalna fotografkinja Camila Lima nedavno je saznala da će dvije starije dame, blizanke Maria Pignaton Pontin i Paulina Pignaton Pandolfi iz Brazila, uskoro proslaviti 100. rođendan i odlučila im pokloniti pravo fotografsku snimanje s haljinama, balonima, vijencima i tortom. Stupila je u kontakt s obitelji koja je ponudu prihvatila s oduševljenjem.

- Nikad nisam upoznala nekoga tko ima 100 godina, a kamoli blizance! Kontaktirala sam ih i ponudila im profesionalno foto snimanje kao poklon za rođendan - ispričala je Camila portalu Good Housekeeping.

Na fotografijama Maria i Paulina uživaju na izletu u šarenim majicama i haljinama s velikim osmijehom na licu.

Sestre zajedno imaju 11 djece te 54 unuka i praunuka između sebe. Paulina ima šestero djece, 19 unučadi i 16 praunučadi. Maria ima petero djece, 12 unučadi i sedmero praunučadi. 

Na drugim fotografijama blizanke su u cvjetnim haljinama zagrljene ispred ružičaste bube, taman trenutak prije polaska.

Na dan zabave, 20.05.2017 na rođendanu se okupila obitelj, prijatelji i susjedi kako bi do dugo u noć proslavili ovaj specijalni događaj.

Camila nije odolila poziranju s veselim blizankama

Sestrama je zapravo rođendan danas, 24. svibnja, ali proslavu su već imale. Paulina je u svojih 100 godina preživjela dva srčana udara i pobijedila rak.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • 24.05.2017.

    tko ce dočekat te godine

  • ja1111 24.05.2017.

    Bakice barbike slatko

  • 24.05.2017.

    Simpatične bakice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare